Jaromír Jágr versus Pavel Nedvěd. Promotér Clash of the Stars prozradil, jaký je jeho vysněný zápas

Jaromír Jágr versus Pavel Nedvěd. Promotér Clash of the Stars prozradil, jaký je jeho vysněný zápas Psychopat Bejr, promotér Tomáš Le Sy a Filip Grznár u jednoho stolu moc dlouho nevydrželi | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Organizace Clash of the Stars míří ke hvězdám. Promotér Tomáš Le Sy může být spokojen, míří ale výš.

Během velmi krátké doby se z Clash of the Stars stal fenomén, který zajímá nejen fanoušky bojových sportů, ale i širokou veřejnost. V kleci jsme mohli vidět talentované hudebníky, kulturistu Karlose Bendu, hvězdu filmů pro dospělé či zajímavé postavičky Kolesa s Krilem. Promotér Tomáš Le Sy se svým týmem nepolevuje a míří opravdu vysoko. Uvidíme v kleci hokejovou legendu Jaromíra Jágra? To se dočtete v našem exkluzivním rozhovoru. 

Během jednoho roku se Ti podařilo vytvořit úspěšný projekt, který sledují statisíce fanoušků. Jak jsi spokojený s tím, kam se Clash of the Stars posouvá?

Jsme velmi spokojeni, kam se Clash posunul za tak krátkou dobu. Těší nás velký zájem fanoušků, médií i obecné veřejnosti. Jsme rádi, že lidé vědí, co od Clashe očekávat. Těší se na každý další turnaj, sledují naše videa, na vše, co je spojené s Clashem, se lidé velmi těší. Jsme spokojeni, kam jsme se dostali a samozřejmě míříme mnohem výš.

Zatím se vám úspěšně daří vymýšlet nové a nové zápasy. Kam myslíš, že se organizace posune za několik let?

Myslím, že se nám daří zápasy skládat velmi zajímavě. Na každý galavečer připravujeme nějaké novinky, formát, který v Česku ještě nebyl k vidění a v tom budeme rozhodně pokračovat. Nevím, kam se můžeme dostat, ale sky is the limit.

Co táhne celebrity do klece? Jsou to finanční podmínky nebo šance k sobě přitáhnout pozornost?

Bojovníky motivují různé věci. Některé finanční ohodnocení, jiní touží po sportovním zážitku. Jsou tu i tací, kteří chtějí změnit svůj životní styl a zlepšit si fyzickou kondici. Pak jsou i tací, kteří touží po pozornosti. Motivací je opravdu spousta.

Kdyby sis mohl vybrat libovolný zápas z české scény, kdo by to byl?

Když bych si mohl sám vybrat vysněný zápas, asi bych zvolil zápas nějakých dvou úspěšných sportovců. Takhle z hlavy řeknu Jaromír Jágr proti Pavlu Nedvědovi. Jsou to legendy českého sportu a bylo by krásné je sledovat v zápase.

Sám jsi bojovník a proslavil ses v reality show Oktagon Výzva. Nesvrbí Tě občas prsty a neuvažuješ o návratu do klece?

Často o tom uvažuji a počítám, že k tomu dojde. Samozřejmě bych si musel udělat čas na přípravu a řádné tréninky. Teď to bohužel není možné, ale uvidíme. Příští rok, možná ten další, ale rozhodně se chci do klece vrátit.

Jak se stavíš ke kritice, že Clash dehonestuje ostatní bojovníky?

Nevím, jakým způsobem může Clash dehonestovat ostatní bojovníky. Všichni musíme poznat, co je profesionální a co je amatérské MMA. Ani mi nepřijde, že by se profesionální zápasníci nějak negativně vyjadřovali. Naopak! Jsou tu bojovníci a není jich málo, kteří mají Clash velmi rádi.

Co říkáš na výkon Karlose Bendy v zápase s Filipem Roubíčkem? Karlos slyšel chválu ze všech stran a dá se očekávat, že navážete dlouhodobou spolupráci.

Karlose jsem chválil i já a na ten zápas pořád s radostí vzpomínám. Na to, že trénoval pouhý měsíc a začal úplně od píky, se prezentoval skvěle. Bojoval proti profíkovi a obstál na výbornou. Měl přesně stanovený plán a toho se držel, takže super. S Karlosem rozhodně počítáme i do budoucna, ale teď ho čeká těžký a vyhrocený zápas s Jardou Kotlárem.

Karlosův zápas s Jardou Kotlárem je obrovsky sledovaný a mnozí ho považují za vrchol večera. Překvapil Tě zájem o souboj těchto dvou těžkotonážníků?

Ano, až tak enormní zájem mě překvapil, nečekal jsem to. Věděl jsem, že to bude zajímavé, ale že se to přehoupne až k jednomu z vrcholů večera, to jsem opravdu nečekal. Ale kluci si to zaslouží, a proto jsme zápas posunuli na hlavní kartu.

Na druhém turnaji jste halu Královka vyprodali. Stejný úspěch se vám podařil i teď 29. října. Plánujete časem expanzi do větší arény?

Druhý galavečer jsme bohužel úplně nenaplnili, chybělo pár míst. Tentokrát jsme ale vyprodali a na čtvrtý turnaj se přesuneme do větší haly.

Můžeš nám prozradit, s kým momentálně jednáte a koho uvidíme na následujících turnajích?

S kým jednáme, samozřejmě prozradit nemohu. To jsou naše interní záležitosti, ale slibuji fanouškům, že se mají na co těšit. Sledujte naše videa a vše se včas dozvíte.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články