Darren Till se ošklivě zranil a odstoupil ze zápasu s Vettorim, přihlásil se ale zajímavý náhradník

Darren Till se ošklivě zranil a odstoupil ze zápasu s Vettorim, přihlásil se ale zajímavý náhradník Darren Till | zdroj: Profimedia

Darren Till byl nucen odstoupit z blížícího se zápasu na turnaji UFC Vegas 23. Marvin Vettori už má možná nového soupeře.

Hlavní zápas turnaje UFC Vegas 23, který se bude pořádat 10. dubna, se bude muset bohužel obejít bez anglického bojovníka Darrena Tilla. Ten měl sice nastoupit proti Marvinu Vettorimu, ale necelé dva týdny před zahájením oznámil, že při tréninku utrpěl zlomeninu klíční kosti, tudíž nemůže bojovat.

Pro Tilla, který po svém návratu do střední váhy momentálně drží skóre 1:1 (výhra nad Kelvinem Gastelumem a prohra s Robertem Whittakerem), to je tak už druhé zranění v krátké době. V prosinci byl totiž kvůli zdravotním problémům nucený odstoupit také ze zápasu s Jackem Hermanssonem, ve kterém ho nahradil právě Vettori, jenž se vítězstvím vyhoupl mezi elitu střední váhy.

„Už několik hodin tu sedím a debatuji o tom, jak to říct a vyjádřit to, co cítím. Řeknu vám to na rovinu…ZLOMIL JSEM SI SVOU KLÍČNÍ KOST!!!“ napsal Till na svůj Instagram. „Příští týden nebudu bojovat proti Marvinu Vettorimu. Každý, kdo byl nebo je kolem mě ví, že trénuji každý den pos*raná kolena, dolní část zad, ramena, ruce a tak dále. Včera jsem při jednom z drilů spadl a hned jsem věděl, že jsem si něco zlomil.“

„Když řeknu, že jsem z toho ku*va zničený, tak je to hodně zdrženlivé. Dal jsem do toho doslova své srdce, duši, mysl, tělo, peníze, výživu, spánek a zotavování, abych se ujistil, že tam příští týden budu a ustřelím mu hlavu. Byl jsem si 100% jistý, že do toho jdu. Omlouvám se Marvinu Vettorimu. Doufám, že získáš nového oponenta a můžeme to udělat někdy v blízké budoucnosti. Velmi si tě jako soupeře vážím.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D (@darrentill2)

A vypadá to, že Vettori na nového soupeře dlouho čekat nebude. Na jeho zprávu na sociálních sítích reagoval Kevin Holland, který za minulý rok odbojoval hned pět zápasů (všech pět vyhrál) a je známý tím, že velice rád bere tyto výzvy. Do tohoto duelu by sice naskočil z prohraného pětikolového fightu s Derekem Brunsonem, který se uskutečnil před 11 dny, ale to Hollanda evidentně vůbec netrápí.

„Vždy dělám svojí práci na sto procent a tahle banda srabů to nedokáže. Jsem další v řadě na titul. Jestli proti tomu někdo má co říct, tak ať se ukáže za dva týdny, abych mu mohl nakopat zadek a nadobro ho umlčet,“ napsal Vettori na svůj twitterový účet. „Před hodinou jsem přijal tenhle zápas,“ sdílel jeho příspěvek Holland.

Zápas sice ještě není oficiálně oznámen, ale je možné, že by se mohl konat. Holland sice dostal po zápase s Brunsonem zdravotní stopku na 21 dní, ale ta uplyne přesně v den zápasu s Vettorim. Holland i Vettori jsou navíc příslibem kvalitního souboje plného tvrdých úderů během kterého může kdykoliv padnout KO.

Zdroje:  Twitter Kevin Holland , Instagram Darren Till

Nejnovější články