Sean O´Malley nechápe, proč jsou bojovníci v roce 2020 stále trestáni za užívání marihuany

Sean O´Malley nechápe, proč jsou bojovníci v roce 2020 stále trestáni za užívání marihuany zdroj: Profimedia

Oblíbený bojovník doufá, že se pravidla antidopingové kontroly v budoucnu změní. Kvůli vedlejším účinkům však bude před zápasy stejně držet "dietu".

Jen málo UFC bojovníků poutá tolik pozornosti jako pětadvacetiletý Sean O'Malley. Svou vizáží připomíná spíš hvězdu pop-music, ale v oktagonu zatím válí. Mezi profesionály ještě během 12 zápasů nenašel přemožitele. V posledním zápase se pak dokonce blýskl jedním z nejhezčích "walk-off" knockoutů letošního roku a mnozí mu předpovídají zářivou budoucnost.

"Cukřík" je ale kromě sportovních výkonů známý také svým vřelým vztahem k marihuaně. Za tu přitom hrozí od antidopingové kontroly přísné tresty, takže by mu THC v těle mohlo pěkně zpomalit rozjetou kariéru. Před několika dny se o tom na vlastní kůži přesvědčili Luis Pena, Tim Elliott a Jamahal Hill, kteří byli dočasně postaveni mimo hru. 

"Znám Tima Elliotta, je to veterán. Měl by vědět, že musí přestat na určitý počet dní před zápasem. Co se týče mě, na pár týdnů vysadím a jsem v pohodě, ještě jsem neměl pozitivní test," rozpovídal se o své zkušenosti pro server TMZ O'Malley. "Vegas má nějakou toleranci, myslím, že nemusím být úplně čistý. Ale je to trapné, že za to můžete být suspendováni, že je tu vůbec takové pravidlo. Jsme přece v roce 2020."

Sean Omalley O'Malley se svou láskou k marihuaně nijak netají. | zdroj: Profimedia

Sám sice věří, že se pravidla v budoucnu změní, avšak vysazení marihuany před zápasem má u něj ještě jeden důvod, který souvisí se zvýšeným apetitem po požití drogy. "Musím držet dietu a nemůžu žrát v noci, takže musím prostě s marihuanou přestat. Sušenkám se totiž neubráním, vždycky vyhrajou."

Populární O'Malley letos jede jako dobře namazaný stroj. Další zápas ho čeká již tento víkend, kdy se v hlavním předzápase UFC 252 postaví nebezpečnému Ekvádorci Marlonu Verovi. Ten bude hrozit především na zemi, ale "Cukřík" si věří a slibuje konec před limitem. Doufejme jen, že poctivě "dietoval" a uvidíme ho v případě hladkého vítězství do konce roku ještě znovu bojovat.

Zdroje:  TMZ

Nejnovější články