Sean O'Malley si vybral velmi zajímavého soupeře, bývalý šampion ho však rázně odpálkoval

Sean O'Malley si vybral velmi zajímavého soupeře, bývalý šampion ho však rázně odpálkoval Quinoneze přejel "Cukřík" bez nejmenšího problému | zdroj: Profimedia

Nadějný Sean O'Malley si aktivně hledá soupeře. Tentokrát zamířil pěkně vysoko a zkusil vyzvat hned dva bývalé šampiony, zatím však bohužel neúspěšně.

Ačkoliv jméno Sean O'Malley ještě nefiguruje ani v žebříčku nejlepších bojovníků bantamové váhy, mladý Američan je už teď relativně velkou hvězdou a jeho zápasy zdobí hlavní části turnajů. "Cukřík" se v minulosti nechal slyšet, že sice touží po tom stát se šampionem, ale nijak na to nespěchá a půjde si za svým cílem pozvolna. 

Volbu jeho soupeřů jsme před pár dny řešili i v našem podcastu. A Sean jako by nás slyšel a rozhodl se, že překvapí. Očividně totiž začal pokukovat po pěkně vysoce postavených soupeřích. Už před několika dny vyzval za pomoci originálního videa bývalého šampiona Dominicka Cruze. Ten je aktuálně na 9. příčce divize a O'Malley mu racionálně vysvětlil, proč by měl chtít poměřit síly právě s ním. Zároveň si také rýpnul do některých svých konkurentů.

"Jak je, Dome? Slyšel jsem, že prý sháníš zápas. S kým by to teď byl větší fight než se mnou? Cory Sandhagen se chystá vymlátit EPO steroidy z T.J. Dillashawa, Rob Font po sedmé tenhle rok knockoutuje Codyho Garbrandta. Petr Yan byl diskvalifikován za podvádění, Aljo je ještě mimo po tom kolenu. Takže s kým by to byl větší zápas než se mnou?"

Cruz sice není vyloženě proti, ale zároveň v nedávném rozhovoru pro ESPN naznačil, že se kvůli zdravotním problémům do boje vrátí nejspíš až na konci roku. O'Malley se tedy začal porozhlížet jinde a když zjistil, že Aljamain Sterling se chystá podstoupit operaci krku a odveta s Petrem Yanem se tedy vzdaluje, okamžitě využil příležitosti.

"Hej Petře, co děláš v červenci, brácho? Nechceš mě zmlátit, zatímco čekáš na svou odvetu?" zeptal se O'Malley svého potenciálního soupeře na Twitteru. Nutno uznat, že vítězstvím by mohl hodně získat, protože by přeskočil celou TOP 15 a s velkou pravděpodobností by na místo Yana získal šanci zabojovat o titul.

Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. "Jsi zase zkouřený, Seane?"reagoval stručně bývalý šampion. Svou otázkou narážel na O'Malleyho velice kladný vztah k marihuaně. Uvidíme tedy, jestli se "Cukřík" porozhlédne jinde anebo bude do Yana zkoušet dál rýt, aby ho vyprovokoval ke vzájemné bitvě. Otázkou je také, jak by reagovalo UFC, protože by zde byla reálná hrozba, že sibiřský bijec Američana totálně přeje.de a dost tím mladé hvězdičce ubere na lesku.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články