Vysíláme do světa první díl našeho podcastu „Na otočku“, ve kterém jsme rozebrali uplynulý turnaj UFC 259

Vysíláme do světa první díl našeho podcastu „Na otočku“, ve kterém jsme rozebrali uplynulý turnaj UFC 259 zdroj: Profimedia

Poslechněte si postřehy nad současnou MMA scénou v podání naší redakce.

Řekli jsme si, že už je na čase, abychom si svá moudra nenechávali jen pro sebe a pustili jsme se do vlastního podcastu, který jsme tématicky nazvali „Na otočku“. V prvním díle jsme se zaměřili především na uplynulý turnaj UFC 259, který nabídl skvělé zápasy a spoustu zajímavých momentů.

Zhodnotili jsme výkon Jana Blachowicze a jeho obhajobu proti Israelu Adesanyovi, který si připsal svoji první prohru v kariéře, diskutovali jsme o kontroverzním titulovém zápase v bantamové divizi mezi Aljamainem Sterlingem a Petrem Yanem, který vlastní chybou a nelegálním kolenem přišel o svůj šampionský titul a také jsme obdivovali dominanci Amandy Nunes nad jejími dvěma váhovými divizemi.

Promluvili jsme si ale také o ostatních zápasech, které stály za to a neunikly našemu bystrému oku, jako byl například souboj Makhacheva s Doberem, Rakićem a Santosem, nebo nestárnoucím Dominickem Cruzem a Caseym Kennym.

Zastavili jsme se i nad současnou situací v polotěžké váze, která nás zajímá především kvůli následujícímu souboji Jiřího Procházky, který pořádá tažení za šampionským titulem.

Celý podcast „Na otočku“ si můžete poslechnout zde nebo na Spotify

Zdroje:  Redakční tvorba

Nejnovější články