Vítejte na Fights.cz!

Vítejte na Fights.cz! zdroj: Profimedia

Nový web o MMA je tady.

Když startovalo první UFC, kde se mimo jiné utkal zápasník sumo s francouzským mistrem savate a boxer s jednou rukavicí marně tápal jak vyzrát na mistra brazilského jiu-jitsu, málokdo tušil, že o čtvrt století později půjde o miliardový byznys, který uchvátí miliony fanoušků po celém světě. MMA se stalo značkou a raketově rostoucím bojovým sportem.

Fights.cz by tu nebyly bez fanouškovského nadšení. Nadšení lidí, kteří si řekli, že chtějí vytvořit web o MMA, za nímž bude stát profesionální zázemí velké společnosti, kterou je Tiscali Media. Lidí, kteří každý víkend kupují energetické nápoje a vaří konvice kávy, aby viděli event v Las Vegas ve čtyři hodiny v noci (a k tomu si přidají i Prelims, protože „stejně nemá cenu jít spát“). Lidí, kteří zvažují víkendovou cestu do zahraničí kvůli zajímavému zápasu a kteří jsou šťastní, že česká MMA scéna začíná vzkvétat.

Máte tedy před sebou projekt, na kterém jsme pracovali od samých počátků přes rok a víme, že nás dlouhá cesta ještě čeká. Naším úmyslem je udělat z Fights.cz stránky, na které budete chodit za každodenními novinkami, rozhovory a komentáři ze svého oblíbeného sportu. Najde u nás i obří databázi bojovníků a eventů, kde byste měli najít snad každého bojovníka, který se objevil na registrovaném MMA eventu.

Milujeme MMA a věříme, že si Fights.cz oblíbíte a budeme se zde setkávat každý den.

Tým Fights.cz

Nejnovější články