Clash of the Stars 4 – výsledky a průběh svátku bizáru

Clash of the Stars 4 – výsledky a průběh svátku bizáru Jaroslav "Security" Kotlár ve stylu na vážení Clash of the Stars | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Výsledky ze čtvrtého turnaje organizace Clash of the Stars.

Jaroslav Kotlár vs. Lukáš „Huhu“ Procházka (zápas v "Římské kleci" 3x3 metry)

Vítěz: Kotlár, submise (gilotina), první kolo

Huhu vzal den předem nabídku na extrémní zážitek s Jarkou Kotlárem v "kleci strachu" 3x3 metry, která jako první sklízela úspěchy v polské FAME MMA. Příliš extrémní podívané jsme se ale nedočkali, Jarda po pár úderech vzal svého soupeře do gilotiny a ten po chvilce odklepal.

 

Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák

Vítěz: Novák, TKO, první kolo

Kryštof Novák má podle svých slov dokonce i nějaké zkušenosti z MMA, do klece nastupoval jako vyšší a o 8 kg těžší bojovník. Nebylo tak příliš velkým překvapením, že si s populárním instagramovým influencerem Chlupem poměrně snadno poradil a po sérii neopětovaných úderů u pletiva rozhodčí celou událost ukončil.

 

Miroslav „Fayne“ Loner vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý

Vítěz: "Fayne" Loner, TKO, první kolo

Vášnivý vyznavač plaveckého stylu kraul Tadeáš Veselý není příliš oblíbeným účástníkem Clash of the Stars, jak mu dalo publikum najevo hlasitým pískotem už při nástupu. Celá hala tak hnala za vítězstvím jeho soupeře Fayneho, který se v zápase vlastně nemusel ani moc snažit. Tadeáš se divokými a nepřesnými capáky během chvilky evidentně vyšťavil a zápas ještě v prvním kole verbálně vzdal.

 

Freescoot vs. Nathan Dzaba

Vítěz: Dzaba na body

Profesionální účastník reality show Nathan na svého soupeře naběhl hned od prvních chvil zápasu a silnými údery jej držel v obranné pozici u pletiva klece. Freescoot ale ukázal bojovné srdce a vydržel jeho nápor až do konce prvního kola. Od druhé rundy tempo výrazně zpomalilo, Nathan hrozil hlavně tvrdými lowkicky a Freescoot divokými capáky. Ve stejném duchu probíhalo i poslední kolo a Nathan, hlavně díky začátku mohl slavit vítězství na body. Freescoot poté oznámil svůj konec se zápasením.

 

Filip Grznár vs. Filip Roubíček

Vítěz: Roubíček, TKO, druhé kolo

Filipu Grznárovi se pár dní před zápasem změnil soupeř a dnes večer se tak musel postavit o mnoho kvalitnějšímu bojovníkovi v osobě Filipa Roubíčka. Ten byl lepší ve všech ohledech, trefoval Grznára v postoji, jednoduše bránil jeho pokusy a strh a sám dokonce dokázal dostat svého soupeře na zem. Tvrdou kombinací na konci druhého kola pak Grznárem viditelně otřásl a po chvíli jej dobil údery. Sportovně rozhodně zatím nejlepší fight večera a zasloužená výhra Roubíčka

 

Kristal Shine a Denisa Ryndová vs. Inked Dory a Karina Pedro

Vítězky: Inked Dory a Karina Pedro na body

Vícečlenné zápasy většinou nemají dlouhého trvání, tento kickboxerský souboj čtyř slečen ale tento zvyk porušil. Dámy se rozdělily do dvojic, ve kterých fight až na pár chvil probíhal po celé tři kola. Denisa Ryndová s Karin Pedro předvedly o něco atraktivnější boj plný klinčů, zatímco druhá dvojice sázela pouze na capáky z dálky a občasné kopy. Slovenské zástupkyně sítě OnlyFans ale byly dle rozhodčích o něco úspěšnější a na body vyhrály. Hlasité skandování vyzývající obě ženy k odložení vrchního dílu oblečení ale tentokrát vyslyšeno nebylo.

 

Halien vs. ZIAMW

Vítěz: Halien, TKO, první kolo

Zápas dvou znepřátelených influencerů byl hodně divokou přestřelkou ve stylu ulice, příliš úderu ale nenašlo svůj cíl a po chvíli se oba vydali na zem, kde Halien využil svou váhovou převahu a dostal se do plného mountu, kde fight ukončil na TKO. Nepěkný moment přišel až po odmávání, kdy Halien na svého ležícího soupeře vztekle hodil chránič zubů.

 

Matouš Kaluba vs. MaxGreen vs. Kluk s kamením

Vítěz: Kluk s kamením, TKO Maxe ve druhém kole, TKO Kaluby v prvním kole

Těžko popsatelná záležitost, které má opět šanci dostat se do rubriky bizáru i ve světových médiích. Vše začalo jako parodie na závěrečnou scénu z filmu Hodný, zlý a ošklivý (jednotlivé aktery si už přiřaďte sami), po chvíli se ale spojili Kluk s kamením a Max Green a osvědčeným způsobem "jeden drží, druhý bije" vyřadili Matouše Kalubu. Sami se pak protrápili do druhého kola, kde za pískotu diváků Kluk s kamením dostal Maxe Greena na zem a v plném mountu jej slabými, ale vytrvalými kladívky dokázal ukončit. Rozhovory po zápase dosáhly kvality celého fightu a jediná důležitá informace je výzva Maxe Greena, který by rád změřil síly s Kolesem.

 

Michaela „Miss problém“ Dostálová vs. Aneta Adamusová

Vítěz: Michaela Dostálová, TKO, první kolo

Aneta Adamusová neměla dosud žádnou zkušenost s bojovými sporty a dnes večer jich taky moc nepřidala. Miss problém ji ukončila za pouhých 25 vteřin poté, co ji snadno dostala na zem a rozjela sérii úderů. Ty sice šly pouze do krytu, ale bez náznaku jakékoliv aktivní obrany ze strany Anety, a tak celý souboj rozhodčí odmával.

 

Aleš „Reno“ Olejník vs. Král Berouna

Vítěz: Král Berouna, TKO, první kolo

Dvě bizarní figury s velmi kladným vztahem k alkoholu se v kleci příliš dlouho nezdržovaly. Král Berouna se na svého soupeře okamžitě vrhnul, ten skončil na zemi, kde jej Král rychle ukončil dalšími údery. Celá záležitost trvala pouhých 8 vteřin. Vítěz následně v kleci vyzval Olejníkova kumpána Bejra, který má dnes na turnaj díky svým údajným chemickým pokusům během tiskovky vstup zakázán.

 

Psycho Michal vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz

Vítěz: Psycho Michal na body

Další zápas už byl kvalitativně mnohem více freak fight. Oba borci však přes nevalnou technickou kvalitu předvedli slušnou odolnost, když vydržel Buky většinu druhého kola v nepříjemné spodní pozici a Psycho Michal podobně v kole třetím. Nejzajímavější momenty byly ale divoké přestřelky formou dva nepřesné větrné mlýny a fauly ze strany Bukyho - dva kopy mezi nohy a čistá hlavička na závěr třetího kola, která ho dost možná stála celý zápas, protože mu byl odečten jeden bod u rozhodčích.

 

David Karbaš vs. Erik Víšek

Vítěz: Víšek, submise (gilotina), první kolo

Zápas na začátek turnaje obstarali dva mladí sportovci, kteří předvedli poměrně slušný výkon. Po krátkém boji v postoji plném kopů se oba dva dostali na zem, kde Víšek ukázal svou větší komplexnost a amatérského boxera Karbaše utáhl na gilotinu.

Nejnovější články