Clash of the Stars 5 – výsledky a průběh svátku bizáru

Clash of the Stars 5 – výsledky a průběh svátku bizáru Clash of the Stars 5 | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Výsledky a online komentář pátého turnaje organizace Clash of the Stars, který nabídne již klasickou dávku bizarních zápasů.

Marek "Datel" Valášek vs. Tomáš "Dynamo" Križan (MMA, střední váha, do 84 kg)

První titulový zápas organizace nabídl další rychlý zápas. Po úvodních výměnách trefil Dynamo tvrdou zadní a Datel se poroučel k zemi, kde se zabalil do krytu a jen čekal na brzký konec. Slovenský youtuber Dynamo se tak stal prvním šampionem organizace.

Datel pak v pozápasovém rozhovoru potvrdil svůj zájem o zápas v boxu bez rukavic s Jardou Kotlárem, který si oba domluvili v průběhu večera.

Vítěz: Dynamo, TKO, 1. kolo

 

Tadeáš "Gangstaboy" Veselý vs. Tadeáš "Mawar" Růžička (MMA/Box, bez váhového limitu)

Profesionální bojovník Mawar Růžička si šel do klece vyřídit spory s jednou z nejneoblíbenějších postav celého CotS, Gangstaboyem Veselým. Ten nastupoval za už klasického pokřiku z publika "Tlustá sv*ně", naopak Mawar si mohl užívat povzbudivého skandování. V rámci hybridních pravidel mohl Mawar pouze boxovat v 20 uncových rukavicích, zatímco jeho soupeř mohl využívat všechny techniky MMA a byl vybaven klasickými malými rukavicemi.

Zápas probíhal podle předpokladů, Veselý se snažil trefit dopředu telegrafovanými capáky, které ale nedokázaly najít svůj zamýšlený cíl. Mawar v poklidu a metodicky útočil hlavně na spodek. Celý fight skončil pak trochu neuspokojivě zraněním Gangstaboye, když si při jednom ze svých capáků vyhodil rameno.

Vítěz: Mawar, TKO, 1. kolo

 

Karlos Benda vs. Jan "Diego" Kotlár (MMA, bez váhového limitu)

Jeden z nejočekávanějších zápasů večera. Kulturista Karlos Benda se postavil olbřimu Diegovi Kotlárovi, který navážil stěží uvěřitelných 181 kg. Váha mu v kleci ale spíše překážela, protože mnohem pohyblivjěší Karlos ho velmi snadno zasahoval z ústupu. Netrvalo dlouho a Bendův kop na játra poslal všech 181 kilogramů k zemi, kde Karlos ještě Diegovi přidal pár kladiv na cestu.

Kotlár poté velmi rychle z kelce zmizel a neúčastnil se ani vyhlášení výsledku. Pozápasový rozhovor pak narušila ještě podivná existence Žralok, který se hlasitě dožadoval souboje s Bendou. Následně se na něj taky přímo v kleci vrhnul, ale byl zpacifikován ochrankou a vyveden pryč.

Vítěz: Benda, TKO, 1. kolo

 

Tadeáš Kuběnka vs.  Daniel "Daaanek" Holomek (Box, do 70 kg)

Box těchto dvou queer influencerů se dá jen velmi těžko popsat. Chaotická akce plná přerušení kvůli nedovoleným úderům skončila počítáním Daaanka a odmáváním zápasu hned v prvním kole.

Vítěz: Kuběnka, TKO, 1. kolo

 

Hanka Gelnarová vs.  Anastasija "Satnady" Chomičová (MMA, do 70 kg)

Přes své nevelké zkušenosti platí "Krutohanka" Gelnarová za sportovní talent, což v dnešním fightu předvedla se vší parádou. Influencerka Satnady měla váhovou a výškovou převahu a nejspíše šla do zápasu s plánem na co nejrychlejší takedown. Jenomže ke Krutohance se nedokázala vůbec přiblížit a pouze inkasovala jedovaté kontry. Gelnarová svůj pěkný výkon korunovala tvrdou pravou zadní, která poslala Satnady expresně k zemi. První čisté KO dnešnho večera.

Vítěz: Gelnarová, KO, 1. kolo

 

Honzi Michálek vs.  Daniel "Seaser" Siruček (MMA, do 77 kg)

Tak tohle bylo rychlé. Michálek poslal prakticky hned po startu svého soupeře k zemi tvrdým pravým capákem. Seaser se sice pokoušel zvednout, ale Michálek mu hned nasadil škrcení ze zad a stáhnul jej na zem. Seaser ani nestačil nebo nechtěl odklepat a upadl do bezvědomí, takže musel rozhodčí zápas odmávat.

Vítěz: Michálek, submise (RNC), 1. kolo

 

Dominik "Malej Zmijozel" Radl vs. Petr "Obr" Marek (MMA, do 66 kg)

Historicky první zápas liliputů v CotS předvedl poměrně zajímavou podívanou. Zmijozel měl přes svou velkou výškovou i váhovou převahu s Obrem docela dost práce. Měnší z obou bojovníků totiž prokázal velkou tvrdost, když přežil a ubránil první pokus o škrcení ze strany Zmijozela a dokázal se vrátit zpátky na nohy. V postoji se ale jen stěží dostal k úspěšným úderům a po jednom promáchnutí se dostal opět na zem, kde jej Malej Zmijozel ukončil.

Vítěz: Malej Zmijezel, TKO, 1. kolo

 

Daniel "Danny z TVTwix" Sonleitner vs.  Jan "Dragunov" Podraný (MMA - bez kopů, bez váhového limitu)

Zápas nevidomého influecera Dragunova s kontroverzním youtuberem Dannym, ve kterém oba bojovníci nastoupili s páskami přes oči. No a celý zápas pak připomínal hruna slepou bábu. Všechny tři kola měly stejný scénař, oba soupeři se nějakou dobu hledali a poté, co se jim to povedlo, tak se přesunuli k boji na zemi. To paradoxně pokaždé inicioval mnohem lehčí Dragunov, ve všech případech ale skončil ve spodní pozici. Tam se však choval poměrně zkušeně a přežil tak až do závěrečného gongu.

V zásadě celý fight nenabídl nic zajímavého, což se však asi dalo očekávat. Dragunov ale přes svůj hendikep a velkou váhovou nevýhodu přece jen za svůj výkon zaslouží velký respekt.

Vítěz: Danny z TVTwix, na body

 

Ondřej "Kluk s kamením" Untermuller vs.  David "Fregamer" Pražák (MMA, bez váhového limitu)

Fregamer, jemuž pochybnou slávu zajistil vztah se Shopaholic Adel, nastupoval proti mnohem těžšímu soupeři Klukovi s kamením poměrně nebojácně. V zápase ale velmi rychle ztratil jakoukoliv naději na důstojný výsledek. Kluk s kamením s ním okamžitě hodil na zem jako Vémola v nejlepších letech a po chvilce mu nasadil čisté škrcení ze zad. Fregamer v pro něj jistě naprosto nezvyklé situaci pak okamžitě odklepal.

Vítěz: Kluk s kamením, submise (RNC), 1. kolo

 

Václav "Král Berouna" Flachs vs. Pavel "Snejks" Měsíček (MMA, do 77 kg)

Souboj dvou prazvláštních postaviček nabídl překvapivě zatím jeden z nejpovedenějších nástupů v historii CotS. Král Berouna v převlečení za katolického duchovního s růžovými doplňky s rakví nesenou za zády za zvuků slavné písně Ameno od skupiny Era. I profesionální zápasníci by se tady mohli učit.

V jeho výkonu však asi moc inspirace hledat nebudou. Snejsk se na svého soupeře vrhnul a po chvíli jej hodil o zem, kde jej během pár sekund dobil údery, které Král Berouna odklepal. Po zápase se pak držel s bolestivou grimasou za rameno, takže si asi s velmi krátkého zápasu nejspíše odnesl s prohrou i nějaké zranění. Snejsk si oproti tomu mohl vychutnat skandování své přezdívky.

Vítěz: Snejsk, TKO, 1. kolo

 

Erik Víšek vs. Aleš "Aleky" Gottwald (MMA, do 66 kg)

Od bizáru jsme se přesunuli na sportovně vyšší úroveň, která ale trochu psotrádala emocionální náboj předešlého fightu. Tiktoker Aleky vzal zápas na poslední chvíli za zraněného Riada, ale ostudu určitě neudělal. Povedlo se mu dokonce hezky přetočit jeden strh od svého soupeře a hrozil rozšafnými capáky, které rozhodně mohly udělat škodu. Víšek však byl dnes večer přece jen kvalitnějším borcem a po několika povedených kopech se nakonec dokázal propracovat k úspěšnému takedownu, kde nasadil soupeři páku na nohu a ten po chvíli odklepal.

Vítěz: Víšek, submise (páka na nohu), 1. kolo

 

Matouš Kaluba vs. Ladislav Gal (MMA, do 77 kg)

Předešlý turnaj CotS otevíral poměrně slušný sportovní souboj, tentokrát jsme však už na startu obdrželi freak fight na vysokém potenciálu. Podivín Kaluba se představil již ve svém třetím zápase, proti debutantovi Galovi, který si na tiktoku říká Kukiman, ale nebyly jeho zkušenosti příliš vidět.

V pauzách tancující Gal využíval své větší hmotnosti a hned po startu se po přetahované ocitl na Kalubovi, kde se jej snažil zasahovat všemožnými údery. Kaluba se však dokázal zvednout a oba pokračovali v postoji, kde si občas vyměnovali i v tomto fightu zakázané kolena a lokty. Žádný z ilegálních úderů ale nenašel cíl, takže rozhodčí neintervenoval. V polovině kola došlo ke komické situaci, kdy se od sebe oba soupeři vzdálili, přičemž Kaluba jen na svého soka civěl a Gal opět tancoval kolem klece.

Situaci přerušil po poměrně dlouhé chvíli Kaluba, který se rozběhl na Gala jako býk proti rudému hadru. Po opět nemotorné přetahované skončili oba na zemi, kde se Láďa dokázal dostat Kalubovi na záda, nedokázal toho ale moc využít. Naopak Kaluba zkusil zvláštní techniku zadních hlaviček týlem, které jsou samozřejmě také zakázané. Oba soky nakonec osvobodil až závěr kola.

Když však po pauze rozhodčí pozval oba bojovníky do středu klece, přišel pouze Gal. Kaluba se po nesrozumitelném pokřikování vydal z klece pryč, cestou seřval i promotéra Le Syho a naštvaně si sedl na lavičku. Gal tak vyhrál na technické KO a v pozápasovém rozhovoru vyzval kluka s kamením.

Na úvod jsme tedy rozhodně dostali důstojný bizár.

Vítěz: Gal, TKO, 1. kolo Kaluba nenastoupil do druhého kola

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články