Clash of the Stars 7: Sedm hříchů - výsledky a průběh svátku bizáru

Clash of the Stars 7: Sedm hříchů - výsledky a průběh svátku bizáru Aleš "Psychopat" Bejr | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Výsledky a online komentář sedmého turnaje organizace Clash of the Stars, který nabídne nejen již klasickou dávku bizarních zápasů.

Aleš "Psychopat" Bejr vs. Jaromír "Jaromíra Soukupa" Soukup

Hlavní zápas večera mělo obstarat boxerské utkání mezi Psychopatem Bejrem a Jaromírem Soukupem. Psychopat sice vypadal ve skvělé formě a mnohem energičtěji než uvadlý Soukup, boxovat ale nepřišel. Hned po chvilce se svázal se Soukupem v klinči a začal dávat Jaromírovi hlavičky. Rozhodčí ho však hned odtáhl, důrazně mu řekl, že hlavičky se dávat nesmí a strhnul mu bod.

Psychopat tedy po restartu vcelku logicky zase Soukupa svázal v klinči a začal hlavičkovat. Rozhodčí jej tentokrát od soupeře odtrhnul mnohem obtížněji a znovu ho upozornil na zákaz této techniky a dokonce mu tentokráte nestrhnul ani bod.

Aleš ale nejspíše polskému rozhodčímu nerozuměl úplně dokonale, protože po dalším restartu zápas okamžitě svázal v klinči, pravděpodobně dal Soukupovi další hlavičku a v kravatě strhnul svého soupeře k zemi, kde chtěl pokračovat v jiné disciplíně. Sudí ale bohužel ztratil s Alešem trpělivost, Psychopata diskvalifikoval a celý zápas odmával.

Bejr ale nebyl s tímto rozhodnutím zcela v míru a tak musel za asistence ochranky klec opustit. Na vyhlášení si tak musel Jaromír Soukup vystačit sám, na což je naštěstí zvyklý a tak mohl celý večer skončit v zásadě happyendem.

Vítěz: Jaromír Soukup, diskvalifikace Aleše Bejra v 1. kole

 

Dominika "Mína" Elisherová vs. Lada "Laduška" Kašparová

Zápas dvou slečen influencerek pod pravidly undergroundu měl vyřešit jakýsi dlouhodobý spor, a i když zde nemůžeme s jistotou říct, o co šlo, Mína ho rozhodně chtěla vyřešit více. Už po první kombinaci bylo zřejmé, která bojovnice dala tréninku více. Laduška se jen stěží bránila soupeřčiným úderům a záhy se ocitla v prvním počítání. Následovala další baráž úderů od Míny, druhé počítání a vše v rychlém sledu ještě jednou. Mína tak naprosto snadno a přesvědčivě vyhrála na TKO.

Vítěz: Mína, TKO, 1. kolo

 

Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý

Gangstaboy Veselý byl při nástupu napaden dvěma diváky a jen velmi těžce se zvedá. Zápas s Lonerem byl krátce na to zrušen. Veselý je stále v péči zdravotníků, útočník nebo útočnici jsou podle Tomáše Le Syho v rukou policie.

Vítěz: Zápas zrušen kvůli napadení Tadeáše Veselého divákem při nástupu

 

Patrik "Žralok" Hübler vs. Václav "Baba Jaga" Mikulášek

Očekávaný fight Mikuláška, který do Clashe "přestoupil" z Oktagonu se Žralokem měla být jasná záležitost profesionála proti amatérovi. No ale Baba Jaga se k vítězství hodně nadřel. V prvním kole byla jasně vidět silová a zvláště rychlostní převaha, kterou Vašek předváděl svými kopy a údery. Hlavně jeden z kopů na hlavu Žraloka byl brutální a bylo skoro zázrakem, že Patrik dokázal zůstat při vědomí.

Druhé kolo ale přineslo poměrně překvapivý vývoj, Mikulášek přestal chodit tolik do ofenzivy, Žralok si totiž nejspíš svými kontry dokázal získat jeho respekt. Místo toho se uchýlil ke kopům na Žralokovu přední nohu. Do fatálního útoku se Mikulášek dostal až ve třetím kole, kdy minutu před koncem začal opět trochu více boxovat do již otřeseného Žraloka, který konečně spadnul na zem a rozhodčí zápas odmával na technické KO.

Žralok předvedl tedy velmi srdnatý výkon a hlavně nadlidskou odolnost. Mikuláškovy akcie oproti tomu asi moc nestouply, v pozápasovém rozhovoru však tvrdil, že Žraloka vlastně nechtěl příliš rychle ukončit...

Vítěz: Baba Jaga, TKO, 3. kolo

 

Petra "Inked Dory" Úradníčková vs. Denisa "Denča" Ryndová

Druhý zápas dam na Clashi se odehrál pod pravidly K-1 a šlo o téměř odvetu, protože Inked Dory a Denča se spolu již jednou utkaly. Šlo ale o zápas dvě na dvě, které si účastnice vyložily po svém a objovaly pouze v párech. Dory se s Denčou tak v boji až na pár výměn vůbec nestřetly.

V dnešním zápase si to ale docela vynahradily. Ryndová od začátku předváděla lepší výkon, technicky na tom byla o mnoho lépe a její kombinace kopů a boxu dělaly Dory problém. Ke konci kola sice Denča trochu fyzicky odcházela, ale Dory toho nedokázala příliš využít. V druhé tříminutovce poté Denča dala tvrdý kop na spodek a krátce na to se po boxerské kombinaci Inked Dory sesula k pletivu a do konce počítání rozhodčího se nedokázala zvednout. Ryndová tak zvítězila na technické KO.

Vítěz: Denča, TKO, 2. kolo

 

Ondřej "Gappa" Bihary vs. Bartoloměj "Bertik" Girga

Jedno je jisté, jeslti se Gappa někdy chtěl podívat do Japonska, měl by na to hodně rychle zapomenout. V opačném případě si totiž pro něj přijdou hned na letiště a půjde sedět za hanobení jednoho z japonských národních sportů. Každopádně experiment se sumem se dnes příliš nepovedl, což odrážela i prakticky ztichlá hala. Zápas byl vypsaný na pět bodů a náhradník za odstoupivšího Diega Kotlára, Bertik Girga, velmi snadno Gappu přetlačil a ztratil jen jeden jediný bod.

Vítěz: Bertik, 5-1 na body

 

David "Čonny" Čonka vs. Jakub Kroka

Kamarád Snejske s takzvaným synem Aleše Bejra, dva tiktokeři na sebe dost útočili při budování zápasů a čekala se tak pořádna divočina. A ta přišla, ale pouze od Čonnyho, který místo úvodního plácnutí strhnl Kroku na zem. Kuba si tam evidentně nevěděl moc rady a po chvíli už zuřivě odklepával škrcení.

Vítěz: Čonny, submise (RNC), 1. kolo

 

Dan Bayer vs. Alex Zach

Sportovně zatím nejlepší zápas večera předvedli Dan Bayer s Alexem Zachem, kteří mají za sebou oba slušnou průpravu v bojových sportech. Divoký souboj byl plný přestřelek, strhů a grapplerských výměn. Na konci prvního kola vypadal Bayer lépe, když Zachem otřásl v postoji. Začátek druhé tříminutovky ale Dan zaspal, ocitl se záhy na zemi, kde mu Alex vzal záda a po chvilce nasadil škrcení, které Bayer okamžitě odklepal.

Vítěz: Zach, submise (RNC), 2. kolo

 

Drahomíra "Lady Dee" Jůzová vs. Eliška Kovaříková (Lauberová nenastoupila)

První dámský zápas na turnaji dostal zajímavý twist už při nástupu, kdy bylo oznámeno, že původní soupeřka Jůzové Lauberová nenastoupí. Organizátoři ale našli ve skutku šibeničním čase novou oponentku, influencerku Elišku Kovaříkovou. Ta přes výškovou nevýhodu a absolutně nulovou přípravu ukázala alespoň slušnou odvahu a díky minulosti v gymnastice se úplně neztratila. Obě dámy však po prvním kole odešly s fyzičkou a v zápase se tak vlastně skoro nic nestalo. Za první tříminutovku si ale výhru na body odnesla Lady Dee. Kovaříkovou ale v Clashi ještě určitě uvidíme, jednak protože vytrhal organizátorům trn z paty a jednak protože předvedla vlastně obstojný výkon a nejspíše lepší, než jaký by předvedla Lauberová, která podle všeho byla na jednom neúplném tréninku.

Vítěz: Lady Dee na body

 

Petr "Maniac Cop" Reif vs. Elmo Moravec

Známý hlavně televizní policista Reif se utkal v dost brutální bitvě s rapperem Elmem. Oba překvapili poměrně dobrým zápasem, Elmo dobrým boxem, Reif slušným wrestlingem a až nadlidskou odolností. Nafasoval totiž od Elma několik tvrdých capáků, pouze jeden ho ale dokázal poslat na chvíli k zemi. Ve druhém kole pak Reif většinu času uvěznil svého soupeře pod sebou, ukončit jej ale nedokázal. V těsném a z obou stran unaveném třetím kole udělal Elmo dle rozhodčích o něco víc a vyhrál tak na body.

Vítěz: Elmo na body

 

Ondřej "Kluk s kamením" Untermuller vs. Ladislav "Kukisman" Gal

Souboj dvou podivných internetových postaviček sliboval extrémní bizár, dostali jsme ale docela zajímavý zápas s velmi srdnatým výkonem Kukismana. Kluk s kamením byl velkým favoritem, ale v prvním kole nebyl schopný Kukismana nějak výrazněji ohrozit, pouze jej natlačil na pletivo, kde jej držel ve stylu Vémoly proti Kinclovi.

V druhém a třetím kole už bylo více akce, Kluk s kamením ale udělal dvě zásadní chyby, když svého soupeře nejdřív udeřil v klinči dvěma hlavičkami, za což mu byl stržen první bod. Druhý pak ztratil kopem do hlavy Kukismana na zemi. Ladislava navíc hnala skandováním celá hala a nejspíše mu to dodalo na energii, protože celý zápas zakončil dvěma divokými backfisty.

Nebyl to sice pěkný zápas, ale rozhodně byl zajímavý a Kukisman si tak po zásluze může užít svou jasnou výhru na body.

Vítěz: Kukisman na body

 

Lukáš "Král Pablo" Bartoš vs. Jan Rybka

Tiktoker Jan Rybka měl stylový nástup do klece, kdy jej doprovazel rapper s písničkou ne nepodobnou nástupovce Losene Keity, tady však s hlavním motivem "Rybkaaa". Vyhrocený spor s Králem Pablem pak vyřešil Rybka v kleci hodně rychle. Natlačil svého o dost lehčího soupeře na pletivo, kde se jej evidentně snažil chytit do kravaty. Místo bulldog choku jej ale ve stylu rypouše sloního srazil k zemi, kde se Král Pablo zabalil a zápas tak byl záhy ukončen.

Vítěz: Rybka, TKO, 1. kolo

 

Aleš "Aleki" Gottwald vs. Daniel "Justbekis" Bek

Dva mladí influenceři se asi v přípravě hodně dívali na Rockyho, protože v kleci se do sebe pustili v dost úctyhodném tempu s nulovou obranou. Na začátku prvního kola se sice na chvíli ocitli na zemi, kde se snažili vzájemně o jakousi zvláštní anakondu, ale rychle se vrátili zpátky na nohy, kde si vyměňovali capáky. Bek ale měl v sobě trochu více energie. Aleki do druhého kola sice nastoupil, bylo ale vidět, že v sobě už moc šťávy nemá. Po další obligátní výměně capáků se tak svalil vyčerpaně an zem a rozhodčí byl nucen celou akci ukončit. Oba borci sice nepřinesli příliš moc techniky, nelze jim však upřít tvrdost a odolnost.

Vítěz: Justbekis, TKO, 2. kolo

 

Michal "Psycho Michal" Peštuka vs. Filip Procházka

Večer otevírá souboj dvou samozvaných vikingů, prostějovského Psycho Michala a norské akvizice Filipa Procházky. Psycho Michal hned po úvodním ťuknutí vletěl do svého soupeře a jeho kontr vykryl ve stylu legendární Ronda Rousey svým obličejem. Procházka se tak sympaticky snažil ofenzivu vrátit a vyslal dokonce zajímavý kop z otočky, který však výrazně minul.

Po chvilce chaotické bitky se stal Filipovi osudným další kop z otočky, který mu vzal rovnováhu a norský viking se tak ocitl na zemi, kam jej Psycho Michal následoval. Procházka bohužel evidentně moc zemařskému tréninku nedal a nedokázal se nijak bránit Psycho Michalovým úderům a rozhodčí Bronder tak zápas ukončil pro Filipovu neaktivitu.

Vítěz: Psycho Michal, TKO, 1. kolo

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články