Muradov má domluven další zápas, čeká ho Dagestánec, který se v UFC uvedl expresním KO

Muradov má domluven další zápas, čeká ho Dagestánec, který se v UFC uvedl expresním KO Makhmud Muradov | zdroj: Profimedia

Mach Muradov má po dvou prohrách v UFC tak trochu nůž na krku. Výhru potřebuje jako sůl, vyzrát na všestranného Dagestánce ale nebude snadné.

Když Makhmud Muradov v roce 2019 přišel do UFC, bylo kolem něho hodně rušno. Floyd Mayweather ho totiž rovnou postrčil do světla reflektorů, když jej představil jako nejlepšího MMA bojovníka na planetě. "Mach" pod drobnohledem nezaváhal, první tři zápasy vyhrál a dokonce si odnesl dva bonusy za výkon večera. Pak ale klopýtl s podceňovaným Meerschaertem a loni nestačil ani na vycházející hvězdu Caioa Borralha, jemuž podlehl na body.

11. března na UFC Fight Night v Las Vegas poměří síly s Abusupiyanem Magomedovem (25-4-1). Dagestánec žijící v Německu se v kleci nejslavnější organizace představil teprve loni v září na turnaji v Paříži. Tam měl původně nastoupit právě s Machem, ze zápasu ale nakonec pravděpodobně kvůli problémům s vízy na straně uzbeckého bojovníka sešlo.

S náhradníkem Dustinem Stolzfusem se "Abus" nepáral. Hned ze startu ho trefil frontkickem do brady a následně ho dobil přesně mířenými údery. Za 19 vteřin bylo hotovo, premiéra snů (VIDEO).

Magomedov platí za univerzála, který se nevyhýbá přestřelkám v postoji, ale nemá ani nejmenší problém v případě potřeby přenést boj na zem. Půjde tedy o hodně nepříjemného soupeře.

Jak víme, 3 prohry v řadě v nejslavnější organizaci světa často znamenají konec. Uvědomuje si to i Muradov. „Od zápasu očekávám, že zkrátka musím vyhrát. Když se mi to podaří, zůstávám v UFC. Když ne… Asi poslední možnost. Sice mám smlouvu ještě na dva duely, ale musím s ním vyhrát a zůstanu určitě,“ nechal se slyšet pro isport.cz. Doufejme, že tedy urve vítězství, nebo alespoň předvede nejlepší zápas večera, a jeho cesta v nejslavnější organizaci neskončí.

Zdroje:  UFC , Instagram - Makhmud Muradov

Nejnovější články