OKTAGON 25: Buday vs. Minda – preview a tipy na sázení

OKTAGON 25: Buday vs. Minda – preview a tipy na sázení Martin Buday | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Další turnaj Oktagonu nás čeká už zítra! Nejočekávanějším zápasem bude titulová bitva těžkotonážníků Martina Budaye a Kamila Mindy. Kdo se stane novým šampionem?

Martin Buday má docela slibně nakročeno do UFC a zřejmě i to je důvod, proč je proti Kamilu Mindovi dle bookmakerů vcelku jasným favoritem.

Kurzy jsou ale zřejmě velice přehnané. Minda ve svých zápasech v Oktagonu ukázal, že je kvalitním bijcem, který umí tvrdé rány nejen rozdat, ale také přijmout. Rozhodně tak není pro slovenského bojovníka není žádná potrava.

Navíc je pravda, že Buday dva roky nezápasil, zatímco Minda dva roky vyhrával. Mindova aktivita a Budayova „zrezivělost“ by tak mohly mít na zápas velký vliv.

Polského bijce Kamila Mindu na zemi ještě pořádně nikdo neprověřil a jeho zemařské schopnosti jsou trochu zahaleny tajemstvím. Otázkou ale je, jestli vůbec Budayovi dá čas na to, aby ho mohl vzít na zem.

Dá se ale čekat, že na body zápas neskončí. Pravděpodobné jsou dva scénáře. Buď vyhraje Buday na submisi, nebo Minda vyhraje na KO/TKO.

Tip na sázení | Více než 1.5 zahájených kol zápasu v kurzu 1.60 u Tipsportu

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články