Šampion Kincl zná datum bitvy s Polákem Wawrzyniakem, pobije se s ním na turnaji v Ostravě

Šampion Kincl zná datum bitvy s Polákem Wawrzyniakem, pobije se s ním na turnaji v Ostravě Patrik Kincl slaví asi to nejsladší vítězství v životě | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Je to tady, Patrik Kincl se po zranění očnice už za necelý měsíc vrátí do klece, aby bránil titul Oktagonu před polským nájezdníkem.

Měl to být jeden z vrcholů posledního loňského turnaje organizace Oktagon, šampion Patrik Kincl ale nakonec musel z očekávaného zápasu s Vlastou Čepem odstoupit kvůli zlomené očnici. Zaskočil za něj Piotr Wawrzyniak, který nakonec ve 3. kole extrémně tvrdého souboje zvítězil na TKO a odvezl si do Polska pás prozatímního šampiona.

"Stylově mi přijde dost podobnej Vlastovi," zhodnotil jej Kincl v rozboru na svém youtubovém kanále. Čepovy schopnosti by tedy rád využil v přípravě, což by mohlo být pro oba přínosné, byť samozřejmě není vyloučeno, že proti sobě v budoucnu přece jen stanou v kleci.

Teď je ale na řadě Polák a je jasné, že nás čeká souboj dvou rozdílných stylů. Zatímco Wawrzyniak sází především na sílu a tvrdost, Patrik je známý lišák, který si vždy postaví taktiku na míru přizpůsobenou soupeři. 

"Pro mě to bude o něco techničtější, najít si tam ty skulinky v tom wrestlingu, zemi, vychytávat ho v postoji na jeho chybách, dírách. Zase podobně – nenechat se strhnout do nějaký divoký přestřelky, ale technicky, takticky ho pořád uzobávat a najít ideální příležitost, jak ten zápas ukončit," neskrývá svůj plán.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zápas se odehraje už 2. března a bude vévodit turnaji Oktagon 54 v Ostravě, kde zároveň odstartuje letošní ročník pyramidy Tipsport Gamechanger, v níž se tentokrát o milionové výhry pobijí bojovníci ve váze do 70 kg.

Kompletné startovka aktuálně vypadá takto:

Patrik Kincl vs. Piotr Wawrzyniak 

Makwan Amirkhani vs. Mago Machaev 

Marcel Grabinski vs. Acoidan Duque

Vladimír Lengál vs. Daniel Torres

Akonne Wanliss vs. Sahil Siraj

Hafeni Nafuka vs. Predrag Bogdanovič

Mateusz Legierski vs. Matouš Kohout

Ronald Paradeiser vs. ?

Miloš Janičič vs. ?

Donovan Desmae vs. ?

Agy Sardari vs. ?

Attila Korkmaz vs. ?

Jason Ponet vs. ?

 

Zdroje:  Oktagon MMA , Youtube kanál Patrika Kincla

Nejnovější články