Slepý tiktoker, souboj liliputů i titulový zápas. Tiskovka Clash of the Stars nabídla pravidelnou dávku bizáru

Slepý tiktoker, souboj liliputů i titulový zápas. Tiskovka Clash of the Stars nabídla pravidelnou dávku bizáru Staredowny před Clash of the Stars 3 | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Poznáme prvního šampiona v dějinách organizace. Uvidíme souboj queer influencerů či lidí se zdravotním postižením. Organizátoři Clash of the Stars posunuli laťku bizáru na další úroveň.

Organizace Clash of the Stars uspořádala v pražském klubu Duplex tiskovou konferenci k nadcházejícímu turnaji a opět potěšila fanoušky šílenství a bizáru. Pátý galavečer s podtitulem The Champ Is Here proběhne 10. června v hale O2 Universum.

Tisková konference byla tradičně rozdělena na více bloků, aby měl každý účastník dostatek času vyjádřit své myšlenky a pocity. V první části zasedlo ke stolu šest bojovníků a šílenství začalo naplno. Jako první se představil rapper Riad, který vyzve kickboxera Erika Víška. Po nich přišli Snejks a Král Berouna. Druhý zmiňovaný si na předchozím turnaji připsal za osm vteřin nejrychlejší knockout v dějinách organizace. Na poslední tiskové konferenci byl pravděpodobně posilněn zakázanými látkami a úplně „čistý“ nejspíš nebyl ani v pondělí odpoledne. Snejks a Král si vyměnili několik urážek a došlo i na fyzickou konfrontaci. Třetí dvojici tvořili dva hendikepovaní zápasníci. Liliputi, kteří si říkají Zmijozel a Obr. Oba borci ukázali vzájemný respekt a pokoru.

V druhé části nastoupil podivín z pořadu Ano, šéfe! Kluk s kamením, kterého vyzval bývalý přítel Shopaholic Adel, který si říká Fregamer. Tomu první jmenovaný slíbil, že mu vyrazí těch pár zubů, které mu v puse ještě zbylo.

Stálicí je Clashe je už Matouš Kaluba, který si po zápase „všichni proti všem“ střihne MMA souboj s Ladislavem Galem. Kaluba tradičně chytil hysterický záchvat a pokřikoval na zápasníky i přítomné diváky. „Ne*er mě, nebo tě roztočím za kozy a vyhodím tě z okna,“ řval na Fregamera.

Další dvojice pak divákům doslova vyrazila dech. Clash přináší každý turnaj něco nového a nyní se dočkáme souboje nevidomého youtubera Dragunova s Dannym z TV Twix. Dragunov je známý youtuber a tiktoker, který se představil v reality show Like House. Jako slepý člověk hraje počítačové hry, streamuje na svém kanále a ukazuje lidem, že i se zrakovým hendikepem toho může člověk zvládnout hodně. Že je opravdu slepý, se snažil vyvrátit jeho soupeř, který přinesl notebook, aby si mohl Dragunov zahrát populární online hru Fortnite. Slepý bojovník hrát odmítl a soupeři notebook rozpůlil na dvě části. Danny bude mít v zápase zavázané oči a oba borci na sobě ponesou rolničky, které jim pomohou k orientaci v prostoru. Dragunov se připravuje pod dohledem Filipa Grznára.

V následujícím bloku se představili queer influenceři Daniel Holomek a Tadeáš Kuběnka, kteří se utkají v boxerském utkání. Oba se nemají v lásce a nešetřili peprnými výrazy. „Máš v hubě tolik botoxu, že tě to uchrání,“ řekl Holomek. Kuběnka oponoval slovy: „Botox se nedává do držky, ty inteligentní ho*ado“. Urážky pokračovaly následujících několik minut a všem tak bylo jasné, že půjde o vyhrocený souboj zástupců queer komunity.

Účastník předchozích turnajů, vystupující pod přezdívkou Seaser, vyzve veterána prvního turnaje Jana Michálka. Jediný ženský duel turnaje obstarají tiktokerka Satnady s ostravskou střelou Hankou Gelnárovou. Ta je obrovskou favoritkou, protože bojové sporty miluje, poctivě trénuje a zlepšuje své atletické dovednosti. Satnady v minulosti zkoušela karate a kickbox, takže můžeme očekávat souboj s určitou zápasnickou kvalitou.

Hlavní aktéři turnaje přišli na řadu jako poslední. Kulturista a youtuber Karlos Benda přijal výzvu od Diega Kotlára, příbuzného populárního Jardy Kotlára. Benda má s Kotlárem dlouhodobý spor, ve kterém nechybí urážky Bendovy rodiny, výhružky, a dokonce podání trestního oznámení. Karlos je odhodlaný Kotlára ztrestat a na kartě je největší favoritem s kurzem 1,02. Celý spor kulturista ukazuje na svém youtubovém kanále, kde lidem vysvětluje, co je jeho soupeř skutečně za člověka.

Ze sportovního hlediska zcela nepochopitelný krok udělal Tadeáš „Mawar“ Růžička. Profesionální kickboxer a MMA zápasník přišel do Clashe, aby naučil „slušnému vychování“ Tadeáše „Gangsterboye“ Veselého. Ten je dlouhodobě neoblíbenou postavou organizace, na kterou fanoušci pokřikují „tlustá sv*ně“ a při nástupu po něm dokonce házeli zbytky jídla z restaurace. Aby se smazal rozdíl mezi profesionálním a amatérským bojovníkem, Clash vymyslel speciální pravidla. Růžička ponese na rukou 20uncové rukavice, zatímco Veselý bude mít klasické MMA rukavice a může používat všechny techniky smíšených bojových umění.

V hlavním zápase pak o pás šampiona střední váhy nastoupí starý známý Marek „Datel“ Valášek v souboji s Tomášem „Dynamem“ Křižanem. Uvidíme tak korunovaci prvního krále Clash of the Stars.

Turnaj se uskuteční 10. června v hale O2 Universum

Clash of the Stars 5: The Champ Is Here

Datel vs. Dynamo

Karlos Benda vs. Diego Kotlár

Tadeáš Růžička vs. Tadeáš Veselý

Kruto Hanka vs. Satnady

Seaser vs. Michálek

Daniel Holomek vs. Tadeáš Kuběnka

Dragunov vs. Danny z Tv Twix

Ladislav Gal vs. Matouš Kaluba

Fregamer vs. Kluk s kamením

Král Berouna vs. Snejks

Zmijozel vs. Obr – zápas liliputů

Víšek vs. Riad

 

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články