Štáb Oktagon MMA byl účastníkem nehody s hořící cisternou, organizace je prý paralyzovaná

Štáb Oktagon MMA byl účastníkem nehody s hořící cisternou, organizace je prý paralyzovaná Záběry z nehody, zdroj HZS Stř. kraje | zdroj: Profimedia

Nečekaná a nešťastná událost silně zasáhla do nejbližších plánů Oktagonu.

Včerejší dopravní nehoda zablokovala dálnici D1 ve směru na Brno. Do nehody se bohužel zapojil i natáčecí štáb Oktagon MMA a organizace dnes odpoledne vydalana svých sociálních sítích prohlášení:

„Včerejší tragická nehoda na D1 zasáhla i organizaci OKTAGON MMA – do přímého střetu s havarovanou cisternou se bohužel dostala i dodávka, ve které cestovali členové týmu a zápasnice OKTAGON Výzvy. V nemocnici skončili šéf výroby Filip Stahl, kameraman Miro Kuruc a produkční Erik Brezovský. Ze zápasnic potom Lucia Szabova, Nikoleta Domorakova a Kika Sladekova.

V tuto chvíli jsou všichni mimo ohrožení života, nicméně organizace je částečně paralizována. Společně s autem kompletně shořela veškerá technika, kamery, harddisky a paměťové karty. To znamená nenávratně ztracený natočený materiál, včetně poslední epizody show OKTAGON Výzva.

Dekujeme vám za podporu a trpělivost, omezení se dotknou celkového chodu OKTAGONU i ohlašování dalších zápasů. Prioritou je momentálně zdraví a nejlepší možná péče o členy našeho týmu. Jménem organizace také prosíme media i fanoušky o poskytnutí potřebného klidu v následujících dnech.
Podrobnosti k celé situaci přinese Ondra Novotný v úterý ve vysílání MMA letem světem.“

cisterna Záběry z nehody, zdroj HZS Stř. kraje | zdroj: Profimedia
Pro organizaci je to velká rána. Zápasnice i členové Oktagon týmu jsou mimo ohrožení života, nicméně blízká budoucnost účastnic Oktagon Výzvy, je nejistá. Nikoleta Domoráková na svém instagramovém účtu napsala: „Jsme v rámci možností v pořádku, ale nějaký čas ještě v nemocnici pobudeme.“

Dobrou zprávou je, že účastnici nehody jsou relativně v pořádku. Velkým problémem je ovšem ztráta natočeného materiálu, což bude mít nejspíš negativní vliv na celý projekt reality show Oktagon výzva IV.

Za redakci Fights.cz přejeme všem brzké uzdravení a Oktagonu, ať se podaří vyřešit nastalé problémy.

Zdroje:  Oktagon MMA FB

Nejnovější články