Tichota svého soupeře srazil hned první kombinací a potvrdil roli favorita

Tichota svého soupeře srazil hned první kombinací a potvrdil roli favorita Jakub Tichota slaví své třetí vítězství nad moldavským tvrďákem Dimitrovem. | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Jakub Tichota patří dlouhodobě mezi největší talenty domácí scény a dnes to na turnaji Oktagon 28 znovu potvrdil.

Mladý a neporažený talent Jakub Tichota se vrátil potřetí mezi pletiva Oktagonu a znovu slavil vítězství. Jeho soupeřem, který vzal zápas narychlo, byl moldavský černý pás v judu a karate, Risto Dimitrov. Tento 36letý veterán měl za sebou 4 výhry a stejné množství proher.

Bylo tak jasné, že Jakub Tichota, který má obrovské zkušenosti z amatérského MMA a vypadal i velice dobře v profi MMA, je v zápase velkým favoritem.

Jakub Tichota vs. RIsto DImitrov 2 Jakub Tichota trefuje Dimitrova tvrdým pravým hákem. | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

A to se také záhy potvrdilo. Tichota okamžitě zahájil tlak na svého soupeře, zahnal jej ke kleci a tam jej hned v první přestřelce sejmul na zem tvrdým pravým hákem přesně na bradu. Moldavan byl ale uválen z tvrdého těsta a nechtěl dát svou kůži lacino. Tichota jej mlátil z guardu a nenechal jej ani chvíli vydechnout. Tvrdě jej trefoval do žeber i do hlavy, ale trvalo to téměř celé kolo, než rozhodčí usoudil, že Dimitrov už měl dost a zápas ukončil.

Po zápase Tichota prozradil, že kombinaci s pravým hákem, kterou Dimitrova srazil k zemi nebyla náhoda, a že ji poctivě trénoval. Moldavan jej ale překvapil svou houževnatostí a tvrdostí, když vydržel pořádné bití. Zápas ale zvládl skvěle a připsal si tak své třetí vítězství v profesionálním MMA.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články