Vémola se nakazil koronavirem! Mikulášek ale útočit nepřestává: „Nevěřím, že tu koronu má”

Vémola se nakazil koronavirem! Mikulášek ale útočit nepřestává: „Nevěřím, že tu koronu má” zdroj: Profimedia

Karlos Vémola má těžký průběh onemocnění COVID-19 a duel s „Babou Jagou“ je tak v ohrožení.

Promotéři Ondřej Novotný s Pavlem Nerudou v poslední době vymýšleli, jak vyzrát na koronavirovou pandemii a divákům i v této těžké době doručit další MMA turnaj. Společně mířili na termín 26. září, kdy se v hlavním zápasu galavečera Oktagon 17 měli představit Karlos Vémola a Václav Mikulášek. Zákeřná nemoc bohužel opět úřaduje, tentokrát přímo u jednoho z hlavních aktérů.

Není to tak dlouho, co Vémola podstoupil operaci menisku, věřil ale, že následná rehabilitace proběhne bez komplikací, takže plánovaný návrat do oktagonu zvládne. „Ale bohužel jen co se mi začalo koleno dávat do kupy, tak na mě vlezlo to svinstvo korona. A dost mě to skolilo, mám těžkej průběh, horečky,“ komentuje český „Terminátor”svůj aktuální zdravotní stav v rozhovoru pro server iSport.cz.

Pozitivní test na COVID-19 tedy výrazně komplikuje situaci. Pouze měsíc před vyhroceným duelem. Zvládne Vémola nemoc v brzké době překonat, nebo se tanec s Mikuláškem odloží? Sám Karlos naznačil, že se tak klidně může stát. „Jen jsem doléčil koleno, tak na mě vlítlo tohle. A vzhledem k tomu, že do zápasu tak dlouho nechybí, tak to zatím moc dobře nevypadá.“

Karlos Vémola zdroj: Profimedia

Před nemocí chtěl původně ochránit partnerku Lelu a osmnáctiměsíční dceru Lili, od nichž si raději držel odstup. Později se však ukázalo, že se přenesla i na ně. Karlos je tedy nyní rodině nápomocen, společně se snaží s onemocněním bojovat. Momentálně jde o jediný souboj, který ho zajímá. „Nevím, co by po mně lidi chtěli. Měl jsem operaci kolene, a přesto jsem nepochyboval, že zápas bude. Teď jsem padnul v horečkách, mám vysoký nález, byl nejvyšší z nás tří. Ale jde hlavně o holky, neřeším nějaký souboj. To ať po mně teď nikdo nechce.“

Václav Mikulášek samozřejmě dlouho neváhal a přidal vlastní komentář. Nezdá se, že by se svým rivalem nějak soucítil, ba naopak. Sice připustil, že se skutečně mohl nakazit, Vémolu nicméně spíše podezřívá z úhybných manévrů, jejichž prostřednictvím se snaží ze zápasu vykroutit. „Zápas jako takový to určitě ohrozí. Nevěřím, že se dá tak rychle dohromady. Taky nevěřím, že tu koronu má. Myslím, že to podcenil a nemůže shazovat a připravovat se tak, jak je zvyklý. Nevím, co si o tom myslet, přijde mi to okaté a myslím, že ne jenom mně, ale více lidem,“ prohlásil v komentáři pro TN.cz. Zdá se, že vyostřenou rivalitu nezastaví ani koronavirus.

S vyjádřením přispěl také Ondřej Novotný. Ani on ale momentálně nechce situaci blíže komentovat. „Mluvil jsem jak s Karlosem, tak s Václavem. Máme řešení, které stejně jako vše, co se bude od září do prosince v Oktagonu dít, oznámíme na tradiční velkolepé tiskové konferenci 1. září. Tam se všichni dozvědí, co a jak bude a nebude.“ Na bližší informace si tedy budeme muset ještě pár dní počkat.

Zdroje:  tn.cz , isport.cz

Nejnovější články