Video: 10 nejlepších knockoutů a knockdownů, které byly letos k vidění v postojářské organizaci PML

Video: 10 nejlepších knockoutů a knockdownů, které byly letos k vidění v postojářské organizaci PML Szombati se ukázal jako specialista na lokty | zdroj: FOTO: PML - Professional Muaythai League

Letos jsme v bojových sportech viděli tolik knockoutů, že bude dobré si ty nejlepší s koncem roku připomenout. Postojářská organizace PML vybrala 10 nejlepších.

V letošním roce domácí scénu bojových sportů rozšířila nová organizace Professional Muaythai League. Na rozdíl od jiných nových ambiciozních projektů se PML soustředí výhradně na postojářské zápasy v ringu. Na své si tak přijdou všichni milovníci thaiboxu a kickboxu.

Letos organizace uspořádala 5 galavečerů a korunovala 3 první šampiony, kteří se museli k opasku probít skrz 4členné pyramidy. Trenčín, Žilina, Brno, Praha a Třinec byly také svědky spousty parádních knockoutů a knockdownů. Nyní organizace vybrala 10 nejlepších:

Na šestý turnaj nebudeme naštěstí muset čekat dlouho. Už 21. ledna se PML totiž chystá zpět do Trenčína, kde by se měli ukázat například Monika Chochlíková, Leo Borák, Lukáš Mandinec či Juraj Tutura. Čas si můžete krátit třeba sledováním letošních zápasů, které všechny najdete na Youtube kanále organizace.

Zdroje:  PML - YouTube

Nejnovější články