Někteří zápasníci si už během kariéry uvědomují, že může kdykoli skončit. Třeba takový Václav Mikulášek se začal věnovat trenéřině, navíc se hodlá pustit do gastronomie.
„Dostal jsem možnost – jeden z mých sponzorů mi pomůže otevřít bistro v Praze,“ pochlubil se během rozhovoru se Samuelem Krištofičem. „Budu tam dělat fastfood. Nechci mít 150 jídel, bude jich maximálně pět. Specialitou je, že bude otevřeno pouze tři dny v týdnu.“
Odpadlík z Oktagonu chce začít s malým podnikem, když bude dostatečný zájem, bude rozšiřovat. „Chci to dělat trošičku jinak. Postupem času samozřejmě uvidím – pokud se mi bude dařit a budu dobrý, tak samozřejmě pokračujeme dál. Můžeme se bavit o tom, že to zvětšíme, rozšíříme, uděláme jiné věci.“
A co chce hostům nabídnout? „Budou zmrzlinové sendviče. Na to se hrozně těším. Už mám dokonce i pekaře, který mi bude péct vlastní sladké housky… Budou mít třeba skořicovou příchuť,“ řekl a vysvětlil, že si zákazníci budou moct vybrat, jaké chtějí do housky sladké pomazánky. „Plus si vyber zmrzlinu, jakou do toho chceš.“
Mikulášek však chystá i nadílku pro masožravce. Specialitou podniku má být Baba Jaga burger. „Ale to bude prasárna. Velká prasárna. Už jsem si to vyzkoušel doma a dal jsem ochutnat pár lidem – byli z toho nadšení.“ Recepturu prozradit nechtěl, jelikož se obává, že by mu ji někdo ukradl.
Vstoupit do diskuze (0)