Floyd Mayweather Jr. smetl nápad na odvetu s McGregorem: „Všechno jsou to klauni“

Floyd Mayweather Jr. smetl nápad na odvetu s McGregorem: „Všechno jsou to klauni“ zdroj: Profimedia

Odveta největšího crossover zápasu je zjevně jen nenaplnitelný sen promotérů.

Boxerský zápas mezi Floydem „Money“ Mayweatherem a Conorem McGregorem byl jedním z nejvýdělečnějších zápasů v historii, takže není divu, že spousta lidí by ráda viděla nebo se účastnila odvety. Conor by si asi dal říct, ale Floyd Mayweather Jr. se nechal, opakovaně slyšet, že to nepřipadá v úvahu.

V rozhovoru pro TMZ přímo pravil: „Ale, ale, ale, ale, ale… Tyhle děti jsou jen cirkusoví klauni. Na Money Mana prostě nemají.“ Naráží tím i na fakt, že Mayweathera vyzvalo hned několik fighterů MMA poté, co se o samotném sportu vyjádřil neuctivě. Samozřejmě, jejich výzvu Floyd určitě nepřijme, protože to není tak lukrativní.

Znalci showbyznysu a sportu by ale klidně poznamenali, že když o něčem Mayweather řekne, že to neudělá, do roka, do dvou se tak stane. Zápas s McGregorem bylo to samé. Bizarní trash talk na začátku postupně přerostl v realitu a samotný zápas. Takže, kdo ví, kdyby Floydovi zase začaly docházet peníze…

Samotný vztah boxu a MMA je teď vyostřený díky faktu, že dlouho uznávaná jednička kontaktních sportů, box, se trápí kvůli finančním problémům a roztříštěnosti organizací. MMA je navíc mladý sport (oproti boxu), který je aktuálně na vrcholu zájmu a pro zápas jej symbolizuje jako elitní soutěž právě UFC. Mnohokrát se MMA fighteři a boxeři, stejně jako promotéři obou stran, dostali do přestřelek na sociálních sítích.

Floyd Mayweather Jr. zdroj: Profimedia

Asi největší střet těchto sportů z poslední doby byl zápas v Bare Knuckle FC, tedy boxerských zápasech bez rukavic, kde se soupeři řežou holými klouby. Výsledkem jsou „atraktivní“ záběry na potrhané obličeje a pro fightery i polámané ruce, kde je chrání jej zpevnění zápěstí. Proti sobě se postavili bývalý sparring partner McGregora a bývalý šampion welterové váhy WBA a špičkový boxer Paulie Malignaggi – a Artem Lobov, průměrný, ale zábavný MMA fighter, který je nejslavnější hlavně tím, že je nejlepší kamarád McGregora. Po naprosto odporném trashtalku, kde Malignaggi na Lobova při rozhovorech i plival přišel souboj – a Lobov svého soupeře porazil na body.

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články