Hledáme nové kolegy do týmu Fights!

Hledáme nové kolegy do týmu Fights! Možná hledáme právě Tebe! | zdroj: Archiv

Bojové sporty jsou na vzestupu a děje se toho v nich stále víc. Proto bychom rádi rozšířili náš tým klávesnicových bojovníků.

Nemusíš být studovaný žurnalista ani mít 2 roky zkušeností, hledáme v první řadě fanouška, který žije bojovými sporty, ať už je to MMA, Muaythai, box... Samozřejmě musíš být schopen dát dohromady článek, který bude mít hlavu a patu, nebo vyzpovídat bojovníky (klidně v našem pražském studiu).

Spolupráce je samozřejmě honorovaná a můžeš si svým koníčkem zajímavě přivydělat, časem případně i živit. Krom toho máme k dispozici také PPV přenosy na vybrané turnaje, případně tě na ně vyšleme naživo, pokud budeš mít zájem.

Jak často budeš psát či jinak tvořit, je víceméně na tobě. Pro nás je důležitější zodpovědnost, a když něco slíbíš, tak to v domluvený čas bude.

Pokud tě tenhle náborový text zaujal, pošli nám prosím motivační dopis na redakce@fights.cz. Ideální bude, pokud v něm také zmíníš, jaké oblasti bojových sportů tě zajímají, jak často bys rád přispíval či nějakou svou vizi spolupráce s námi. Další detaily pak doladíme.

Nejnovější články