Oktagon 35: zůstane Kincl šampionem a vybojuje si zápas s Vémolou?

Oktagon 35: zůstane Kincl šampionem a vybojuje si zápas s Vémolou? zdroj: Tisková zpráva

Oktagon se v polovině září opět vrátí do Brna. Vůbec poprvé opustí místní Pevnost a objeví se ve víceúčelové hale Rondo. Velkolepý večer s pořadovým číslem třicet pět nabídne titulovou bitvu ve střední váze. Stávajícího šampiona Patrika Kincla vyzve po dvou výhrách Francouz Alex Lohore. Titulový zápas bude bez pochyby zajímat i krále polotěžké váhy a nejpopulárnějšího zápasníka Oktagonu Karlose Vémolu. Terminátor má totiž přislíbený duel s šampionem střední váhy, kterého chce obrat o pás a stát se majitelem dvou titulů. Případný duel Vémoly s Kinclem by byl již druhý. Od první výhry Karlose v roce 2018 se mezi oběma bojovníky neustále živí nevraživost.

Je 28. červen 2018 a Karlos Vémola před vyprodanou arénou poráží na body Patrika Kincla. Tehdy ještě oba bojovali v organizaci XFN. Málokterého fanouška po vypjatém utkání napadlo, že společný příběh dvou rivalů napíše další kapitolu až na sklonku roku 2022. Přesto se zdá, že konečně nadešel čas. Terminátor je totiž šampionem polotěžké váhy a rád by získal titul i z nižší střední váhovky. Tam je králem Patrik Kincl, který tvrdí, že má od Vémoly přes čtyři roky slíbenou odvetu, kterou Karlos nechce realizovat, protože se bojí. Vémola teď ale situaci přehodnotil a svými slovy potvrdil, že se s „malou tlustou 84“ jak rivala nazývá, klidně potká a druhý pás si od něj vezme. Ještě předtím ale čeká Kincla v Brně nepříjemný vyzyvatel. Je jím francouzský zápasník Alex Lohore, který už bojoval i s Vémolou. Dokázal mu vzdorovat pět kol a na zemi byl velice mrštný. Lohore je pětinásobný šampion čtyř organizací a v poslední době převádí v Oktagonu skvělé výkony. Obhájce Kincla nečeká vůbec nic lehkého, přesto půjde do souboje jako favorit. Za posledních šest let totiž našel jen dva přemožitele – již zmíněného Vémolu a fenomenálního bijce Roberta Soldiče v polském KSW. Rodák z Hradce Králové má velkou výhodu ve své všestrannosti. Umí spoustu technik na zemi, ale hrozí i v postoji. I proto jde do zápasu s Lohorém jako favorit. Na jejich bitvu si už nyní můžete vsadit s bonusem pro fanoušky MMA u Fortuny.  

Kromě titulového duelu uvidíme v Brně ještě spoustu dalších kvalitních zápasníků z České republiky i Slovenska. V nabídce bude například dlouho odkládaný slovenský souboj mezi Karolem Ryšavým a Františkem Fodorem. Oba borci jsou v kleci pověstní obrovskou silou v úderu. Na turnaji se představí i bouřlivák Gábor Boráros, Andrej Kalašnik nebo Ronald Paradeiser, který bude chtít odčinit prohru s Keitou proti Furtadovi, který zaujal skvělým výkonem na Oktagonu 32. Vsadit si můžete i na Roberta Pukače, který jde do nevyzpytatelného zápasu s Tomášem Melišem. Ani bookmakeři si nejsou stoprocentně jistí favoritem tohoto duelu. Nebyl by to Oktagon, kdyby si na show nevymyslel něco speciálního. Těšit se můžete na vyvrcholení projektu Kdo přežije, který organizace pořádá pro méně či více známe lokální bojovníky. I na tento zápas si můžete vsadit u Fortuny.

Galavečer nejlepšího československého MMA je naplánován na 17. září od 18:00 v brněnské Winning Group Areně. 

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána. 

Zdroje:  Inzerce

Nejnovější články