Shevchenko při natáčení filmu Bruised herečce Berry nic nedarovala a zlomila jí prý několik kostí

Shevchenko při natáčení filmu Bruised herečce Berry nic nedarovala a zlomila jí prý několik kostí zdroj: Profimedia

Valentina Shevchenko se s tím zkrátka nemaže ani během natáčení filmů, její kopy údajně způsobily slavné herečce několik zlomenin.

Známá herečka Halle Berry si pro svůj režijní debut „Potlučená“ (v originále Bruised) vybrala sympatickou tvrďačku Valentinu Shevchenko. Ta v oktagonu svým soupeřkám nic nedaruje a o moc jednodušší to s ní prý nebylo ani natáčení nového filmu z prostředí MMA zápasů.

halle berry Herečka si během natáčení pochvalovala své břišní svaly... | zdroj: Profimedia

Bývalá bond-girl Berry v něm ztvárnila hlavní hrdinku Jessie „Justice“ – bojovnici, která se snaží dosáhnout úspěchu v MMA a zároveň vychovávat svého malého syna. Její úhlavní soupeřkou se pak ve filmu stala právě aktuální UFC šampionka Shevchenko a 53letou herečku moc nešetřila.

„Něco jsem si při natáčení zlámala. Je to v pohodě, vždycky si ublížím, ale uvědomila jsem si, že když jdeš tvrdě, tak to bude bolet. Když si děláš kaskadérské kousky sám, tak to prostě bolí,“ prozradila herečka v televizním pořadu Tonight Show. „V tomhle filmu jsem bojovala s opravdovou UFC flyweight šampionkou a víte co? Musela mi dát pár skutečných kopů a já je musela dostat, zlomilo mi to pár kostí. Je to zvíře, ale nemohla jsem si přát lepší učitelku, lepší parťačku pro natáčení té scény.“

Valentina Shevchenko - Liz Carmouche Zdroj: Getty Images | zdroj: Profimedia

„Vnesla do toho pro mě tolik opravdovosti. Cítila jsem se, jako bych opravdu bojovala. V tom filmu máme opravdového rozhodčího a on párkrát říkal, že se mu zdálo, jako by se díval na skutečný zápas, protože do těch bojových scén Valentina dávala tolik síly a autentičnosti.“ Berry sice dost možná přehání, aby nalákala diváky do kin, ale je skvělé, že Valentina dostane prostor ukázat své umění i na plátnech kin. Sama se prý nemůže dočkat, až film uvidí, ale datum premiéry zatím nebylo stanoveno. Stejně tak ani datum dalšího jejího zápasu.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články