Boj českého šampiona o smlouvu v UFC budete moci sledovat i v televizi

Boj českého šampiona o smlouvu v UFC budete moci sledovat i v televizi zdroj: Profimedia

Česká stanice nečekaně a výjimečně zařadí jeden večer DWCS do svého vysílání.

Aktuálně máme v UFC jedinou zástupkyni, a to Lucii Pudilovou. Ve středu 31. července bychom ovšem mohli mít i dalšího reprezentanta České republiky, a to těžkou váhu Michala Martínka alias Blackbearda (mimochodem, kontrakt by měl dostat už jen díky své přezdívce), šampiona těžké váhy Oktagon MMA.

Martínek totiž bude bojovat o smlouvu v UFC v show Dana White’s Contender Series, kde se střetávají nadějní fighteři před očima šéfa UFC Dany Whitea. Potřebují ovšem nejen zvítězit, ale také zaujmout. Pokud se k vítězství dostanou bezkrevným nebo neatraktivním výkonem, vůbec jim smlouvu nabídnout nemusí. Prozatím show nese své ovoce, vzešly z ní velké naděje jako Johnny Walker, Sean O’Malley, Ricky Simon, Matt Frevola, Montel Jackson, Antonina Shevchenko, Edmen Shahbazyan, Ian Heinisch, Maycee Barber a další.

Michal Martínek teď bude mít svoji šanci uchovat si svou neporazitelnost a dostat se do nejprestižnější soutěže světa a my budeme moci jeho snažení sledovat v přímém přenosu. Nova Sport, která vysílá pravidelné přenosy z UFC, totiž kvůli Martínkovi výjimečně zařadí i tento díl Dana White’s Contender Series. Pokud si tedy neplatíte UFC Fight Pass, je toto jedinečná šance, jak držet palce českému borci a sledovat zápas v přímém přenosu.

Nebude to ale mít jednoduché. Proti němu nastupuje neporažený sedmadvacetiletý Brazilec Rodrigo Nascimento Ferreira alias Zé Colmeia (portugalsky Méďa Béďa). Jak byste od Brazilce čekali, je to specialista na jiu-jitsu. Jen dvě ze svých šesti výher zaznamenal na TKO, dokonce zvládl vyhrát triangl chokem, což není v těžké váze moc běžné. Jediné, co vyvolává otázky, je Brazilcova aktivita. Oficiálně bojoval naposledy v roce 2017 a ani brazilské stránky se nezmiňují o nějakých regionálních zápasech.

Počítám, že se s mnohými onoho 31. července uvidíme u televizních obrazovek na Nova Sport nebo u vysílání na UFC Fight Passu. Nova Sport bude vysílat celý díl, nejen Martínkův zápas, takže nejspíše uvidíte i několik tváří, se kterými se v oktagonu budete setkávat i v budoucnosti. Snad bude Černovous patřit mezi ně.

Zdroje:  Vlastní , tisková zpráva

Nejnovější články