Drtivé KO v prvním kole. Megan Anderson po zápase vyzvala Amandu Nunes

Drtivé KO v prvním kole. Megan Anderson po zápase vyzvala Amandu Nunes zdroj: Profimedia

Duel mezi Megan Anderson a Normou Dumont ukončila prvně jmenovaná, tvrdým pravým hákem v prvním kole.

Ženská pérová váha není tak sledovaná jako ostatní divize, ale dnes na sebe upoutala pozornost Megan Anderson, která soupeřku vypla během prvního kola. Sebevědomá rodačka z Austrálie před zápasem prohlásila, že zápas ukončí, a to se jí povedlo již během prvního kola.

V úvodní minutě si bojovnice vyměnily pár úderů v postoji, poté natlačila Dumont soupeřku na klec a získala v klinči pár bodů od rozhodčích. Více než minutu zůstaly soupeřky na pletivu a porovnávaly svou fyzickou sílu. Anderson trefila přesné koleno, ale s Dumont to vůbec neotřáslo. Po třech minutách hodila soupeřku na zem, ta ale ukázala svou sílu a ihned dokázala vstát. Chvíli se bojovalo v postoji a pak to přišlo. Megan trefila přesný zadní úder a poslala soupeřku na podlahu oktagonu. Anderson tedy potvrdila roli favoritky a připisuje si tvrdé KO a velký highlight své kariéry. 

“Vím čeho jsem schopná, skvěle jsem trefila pravý hák a ukázala svou sílu. Jsem jediná pérová váha, která má vítěznou sérii a jsem připravena na souboj s Amandou Nunes.” 

V zákulisí se hovoří, že Nunes je připravena obhajovat svůj titul na turnaji UFC 250, a jelikož Anderson rychle duel ukončila a pravděpodobně nemá žádné vážné zranění, možná se do klece za dva měsíce vrátí a rovnou do zápasu o šampiónský pás. Jako správná rodačka z Oceánie oslavila vítězství tím, že vypila pivo z boty přítomného fanouška. Pro českého diváka vcelku nechutná věc, pro rodačku z Gold Coast je to ale oblíbená tradice. 

Šampionka pérová váhy Amanda Nunes duel sledovala a ihned po zápase napsala na svůj Twitterový účet

Zdroje:  Nova Sport

Nejnovější články