Grant Dawson prodloužil vítěznou sérii. Minnera uškrtil v druhém kole.

Grant Dawson prodloužil vítěznou sérii. Minnera uškrtil v druhém kole. zdroj: Profimedia

Fanouškům téměř neznámí bojovníci pérové váhy, předvedli zajímavý souboj, který vyhrál Grant Dawson a připsal si jedenáctou submission své kariéry. 

První zápas hlavní karty přinesl souboj nových prospektů v pérové váze. Utkání začalo v postoji, ale téměř bez úderů. Po půlminutě dostal Dawson soupeře na zem, ale Minner si dával velký pozor, nasadil gilotinu a začal protivníka škrtit. Pozici nedokázal utáhnout a tak Grant dostal do horní pozice, ve které zůstal více než dvě minuty. Zasypal Minnera tvrdými údery, dostal se mu do zad a téměř donutil soupeře zápas vzdát. Toho zachránil až gong prvního kola, které šlo jednoznačně za Grantem Dawsonem.

Druhé kolo začalo několika round kicky z obou stran, poté vzal Dawson opět protivníka na zem a rovnou do plného mountu. Po minutě a půl mu vzal záda a během třiceti vteřin ho donutil odklepat. Grant Dawson tedy zvítězil na rear naked choke a vybojoval patnácté vítězství své profesionální kariéry a nyní drží sérii šesti vítězství v řadě, z toho 3-0 v UFC. 

“Měl tu guilotinu dobře nasazenou, ale věděl jsem, že jí nedotáhne.” řekl lepší z dvojce zápasníků. 

Výsledek zápasu: Grant Dawson vítězí v druhém kole na rear naked choke a vylepšil svou bilanci na 15-1.

Zdroje:  Nova Sport

Nejnovější články