Je to komik a Trump teď dělá, že ho nezná. Nate Diaz a další bojovníci reagují na zápas Edwardse s Covingtonem

Je to komik a Trump teď dělá, že ho nezná. Nate Diaz a další bojovníci reagují na zápas Edwardse s Covingtonem Leon Edwards vs. Colby Covington | zdroj: Profimedia

Sliboval velkolepé vítězství, v oktagonu však velký americký patriot Colby Covington naprosto selhal a od kolegů bojovníků si za to vysloužil posměch.

Poslední letošní turnaj UFC je za námi. Hlavní zápas večera nepatřil k těm divácky nejatraktivnějším. Mnozí očekávali, že by Colby Covintgon mohl šampiona Leona Edwardse minimálně potrápit, jenže se stal pravý opak. Američan působil bezradně, na svou stranu ale nakonec získal alespoň poslední kolo. Po souboji to omlouval tím, že se na něm podepsala skoro dva roky dlouhá pauza. Jeho kolegové mu to ale na sociálních sítích dali pořádně sežrat.

“Zábava je u konce, teď je to čistě byznys. Covington na něj zatlačí, aby ho dostal na klec, zavěsí se na něj a unaví ho,” předvídal Henry Cejudo. Záhy se ale ukázalo, že se zmýlil. Edwards totiž kontroloval prostor a nenechal se dostat zády k pletivu. Skvěle navíc četl soupeřovy útoky a ten během prvního kola netrefil jediný razantnější úder.

Hodně aktivní byl za klávesnicí Belal Muhammad a vyzyvatele od začátku vůbec nešetřil. “Tenhle blbec by vůbec neměl o titul bojovat. Trump teď sjíždí TikTok. Ztráta času pro všechny. Já přes ně projedu,” glosoval v průběhu ve snaze zadělat na odvetu s Edwardsem, s nímž se utkal ještě předtím, než se stal šampionem, ale jejich zápas skončil bez výsledku kvůli šťouchanci do oka.

To na Briana Ortegu šampion dělal dojem. “Leon dnes večer vypadá fakt dobře. Colby ale působí nějak zpomaleně.”

“Leon si jede to svoje,” komentoval zápas Nate Diaz, který se s Edwardsem také utkal a ačkoliv na body prohrál, těsně před koncem Rockyho dobře trefil a nebyl daleko od vítězství před limitem. Nejspíš i proto přidal také gif s kultovní hláškou “Já se vrátím” z filmu Terminátor.

“Colby, ty nejsi nic než komik,” nešetřil po zápase kritikou Henry Cejudo. “Mělo by to dostat cenu za nejhorší zápas roku 2023. Jestli Trump nevyhraje příští volby, tak je to kvůli tobě. Gratulace Edwardsovi, získal jsi jedno vítězství zpátky pro Brity.” 

“Kdyby Colbyho útok byl přesným popisem síly USA, tak bychom nikdy nezávislost na Británii nezískali, prohráli bychom První světovou válku a byli strašně demoralizovaní v té druhé. Colby, stojíš za h*vno,” nebral si servítky Michael Chandler.

“Trump dělá, že ho nezná. Teď vytáhl telefon a označil Colbyho číslo za spam,” zavtipkoval na účet poraženého Derek Brunson. Covington se totiž netají podporou bývalého prezidenta USA, který zápas sledoval přímo u klece.

“Jeho role začala zápas, který Colby nedokázal dokončit,” rýpnul si do krajana šampion střední váhy Sean Strickland. Narážel tím na to, že Covington tváří v tvář Leonovi na veřejném vážení omlouval svůj příšerný trashtalk  (využil i Edwardsova zavražděného otce) tím, že byl v roli.

“Colby ukázal, že jeho nejsilnější sval je jazyk,” přisadil si Movsar Evloev.

“Já bych oba ty chlapy ukončil,” nepochybuje šampion lehké váhy Islam Makhachev, který si dělá zálusk na druhý opasek. 

“Takže nejsi nijak zraněný, Colby? Tak 9. března v Miami?” vyjádřil zájem o souboj s poraženým brazilský tvrďák Gilbert Burns.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články