Jon Jones nachytal v noci zloděje u svého domu a s brokovnicí v ruce mu vysvětlil, že krást se nemá

Jon Jones nachytal v noci zloděje u svého domu a s brokovnicí v ruce mu vysvětlil, že krást se nemá Bývalý UFC šampion Jon Jones má zálibu ve zbraních a kynologii. | zdroj: Profimedia

Podívejte se na video, při kterém nešťastný zloděj zjistil, že vybrat si dům bývalého šampiona UFC se nevyplácí.

Bývalý držitel titulu polotěžké váhy a nejdominantnější šampion v historii UFC, Jon Jones, v noci nachytal zloděje, který se mu snažil před domem ukrást auto. Těžko říct, jestli zloděj věděl, čí auto krade, ale jisté je, že měl více štěstí než rozumu.

Mimo to, že je Jones jedním z nejnebezpečnějších bojovníků na světě, je to také fanoušek zbraní a častokrát svou zálibu ve střelbě dokumentuje na instagramu. Navíc má skvěle vycvičeného belgického ovčáka Dutche, který na zloděje upozornil svým štěkotem. To ještě nechalo zloděje klidným, ale jak se začaly otevírat dveře garáže, dal se na úprk. Ze dveří garáže vyběhl Jones s brokovnicí v ruce a začal zloděje pronásledovat. Musí se nechat, že jeho sprinty jsou opravdu excelentní a zloděj neměl moc velkou šanci mu utéct.

Jon Jones celý incident zveřejnil na svém Instagramu spolu se záznamem z bezpečnostní kamery:

Podle všeho ale nakonec celá akce dopadla dobře a žádný zloděj ani šampion nebyli „při natáčení“ zraněni:

„Skončilo to tak, že jsem minulou noc zaťukal hlavní svojí brokovnice na okýnko auta od tohoto chlápka. Příště, když se někoho snažíte okrást, ujistěte se, že jste dostatečně rychlí, abyste mu utekli. On má štěstí, že jsem dostatečně chytrý, abych ho nezastřelil, když je na útěku. Lidi, vím, že časy jsou zlé, ale váš život nestojí za pár materiálních věcí. Co si o tomto videu myslíte, co byste udělali jinak?“ napsal Jon Jones na svém Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BONY (@jonnybones),Říj 20, 2020 v 5:05 PDT

Asi před půl rokem se podobný incident stal i Jonesovu rivalovi, Anthonymu Smithovi, kterému se uprostřed noci vloupal do domu zfetovaný mladík. Smith tehdy bránil svoji rodinu svými holými pěstmi a i přestože se jedná o jednoho z nejlepších bojovníků na světě, přiznal, že to byl jeho nejtěžší zápas, a že nečekal, že nezvaný host vydrží takové bití a bude pořád schopný bojovat.

Jon Jones si za to Smithe docela dobíral a říkal, že měl Smith štěstí, že vetřelec nebyl ozbrojen. Pokud by se to prý stalo jemu, tak by to takový vetřelec pravděpodobně nepřežil. Teď ukázal, že asi nemluvil jen tak do větru, a že je na zloděje a nezvané hosty dost dobře připraven.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články