Jsem připraven! Jon Jones stále vyhlíží návrat v prosinci

Jsem připraven! Jon Jones stále vyhlíží návrat v prosinci Jon Jones - Thiago Santos, UFC 239 | zdroj: Profimedia

Uvidíme Jona Jonese letos konečně v oktagonu? On sám by rád, jenže soupeři se zřejmě nechce.

O návratu Jona Jonese do oktagonu toho bylo napsáno už mnoho. Jenže jako by mu to nebylo souzeno. Naposledy se hovořilo o tom, že by UFC velkolepý comeback rádo realizovalo v prosinci na turnaji v Las Vegas. Kvůli tomu ostatně nechtělo na stejný turnaj dát i odvetu Procházky s Teixeirou. Ta ale byla po dlouhém jednání před dvěma týdny oficiálně ohlášena. Jasné znamení, že fenomenálního Američana, kterého mnozí považují za nejlepšího bojovníka v dějinách MMA, v kleci zatím neuvidíme.

To ostatně před pár dny potvrdil i šéf UFC Dana White, když řekl, že doufá, že se ho dočkáme na začátku příštího roku nebo na jaře.

Jon se však nevzdává a stále doufá, že si comeback odbyde ještě letos. "Připravuji se na zápas se Stipe Miocicem 10. prosince v Las Vegas. Nejsem si úplně jistý, co se děje mezi ním a UFC, ale já jsem připraven bojovat! Budu držet pod kontrolou, co budu moct, a zůstanu ve formě," napsal dnes již 35letý Jones, který naposledy bojoval v únoru roku 2020, kdy dost sporně na body zvítězil nad Dominickem Reyesem.

Miocic se k věci zatím nevyjádřil. Pokud ale nechce nastoupit, UFC zřejmě nemá pro Jonese jiného adekvátního soupeře, jelikož šampion Francis Ngannou je aktuálně stále mimo hru kvůli zranění a není zatím jisté, zda vůbec prodlouží smlouvu.

Startovka UFC 282 zatím tedy vypadá následovně:

Jiří Procházka vs. Glover Teixeira

Magomed Ankalaev vs. Jan Blachowicz

Paddy Pimblett vs. Jared Gordon

Bryce Mitchell vs. Ilia Topuria

Dricus du Plessis vs. Darren Till

Robbie Lawler vs. Santiago Ponzinibbio

Ovince St. Preux vs. Alexander Gustafsson

Chris Daukaus vs. Jairzinho Rozenstruik

Joaquin Buckley vs. Chris Curtis

Dalcha Lungiambula vs. Edmen Shahbazyan

Alexander Hernandez vs. Billy Quarantillo

T.J. Brown vs. Erik Silva

Zdroje:  Twitter - Jon Jones

Nejnovější články