McGregora srazilo auto, když jel na kole. Jsem rád, že jsem vyvázl živý, říká na videu z místa nehody

McGregora srazilo auto, když jel na kole. Jsem rád, že jsem vyvázl živý, říká na videu z místa nehody Auto bude muset McGregor možná brzy vyměnit za bicykl | zdroj: Profimedia

Ve špatnou chvíli na špatném místě byl v pátek odpoledne Conor McGregor. Řidiče za ním jedoucího auta totiž oslepilo slunce a do slavného bojovníka narazil.

Conor McGregor je známý tím, že do tréninku rád zařazuje také jízdu na kole. Právě ta se mu v pátek odpoledne málem stala osudnou. V rodném Irsku ho totiž srazilo auto. O incidentu slavný zápasník informoval na sociálních sítích, kam přidal hned několik fotografií a videí z místa nehody.

Ačkoliv má Conor pověst cholerika, který nejde pro ránu daleko, tentokrát ho očividně zaplavila spíše euforie z toho, že se mu nic vážného nestalo. "Všechno je v pohodě, chlape, nedělej si starosti. Jsem rád, že jsem z toho vyvázl živý," říká na jednom z videí. Řidič se mu omlouvá s tím, že ho vůbec neviděl. Slavného krajana pak odvezl domů, jelikož bicykl už zřejmě nebyl pojízdný.

"Teď mě zezadu srazilo auto. Řidiče oslnilo slunce, nemohl mě vidět. Plnou rychlostí přímo do mě. Díky Bohu, že ještě nenastal můj čas. Děkuji také wrestlingu a judu. To, že jsem věděl, jak dopadnout na zem, mi zachránilo život," napsal Conor k příspěvku na Instagramu.

McGregor z nehody naštěstí vyvázl jen s odřeným zadkem, takže by neměla nijak pozdržet jeho návrat do klece, který plánuje na letošní rok. Soupeř ani datum zatím nejsou známé, ale Conorův trenér John Kavanagh se nedávno nechal slyšet, že by si uměl představit Michaela Chandlera, Justina Gaethjeho, případně uzavření trilogie s Natem Diazem, které se však momentálně jeví nejméně pravděpodobně, jelikož svérázný Američan loni UFC opustil a chce si vyzkoušet jiné bojové sporty.

Zda "Notouriouse" letos v oktagonu skutečně uvidíme, bude ale záležet také na tom, jak dopadne soud. Byl totiž obviněn svou známou, že ji na své jachtě na Ibize fyzicky napadl a vyhrožoval jí utopením. On to samozřejmě popírá.

Zdroje:  Instagram - Conor McGregor

Nejnovější články