Protěžovaný ale talentovaný O’Malley potěšil své fanoušky a zničil Paivu

Protěžovaný ale talentovaný O’Malley potěšil své fanoušky a zničil Paivu zdroj: Foto: Profimedia

Výstřední mladá hvězda vyvolává otázky, kdy konečně dostane silné soupeře

Raulian Paiva Frazao chtěl poslat v úvodním zápasu hlavní části turnaje Seana O’Malleyho do cirkusu, ale nepovedlo se mu to. Naopak, už v prvním kole jeho protivník slavil TKO poté, co Paivu zasypal kanonádou úderů, které jej znovu a znovu srážely na pletivo. Paiva nastoupil agresivně, ale od začátku bylo zřejmé, že mu bude dělat problémy dosah direktu jeho protivníka a především laterální pohyb O’Malleyho. Mladík s duhovými vlasy mu neustále unikal a jediným drobným úspěchem Paivy bylo několik kopů na lýtko.

Naopak, O’Malley dokázal, že jeho protěžování ze strany UFC se vyplácí, protože trefil krásnou zadní, která Paivu roztancovala a následně jej u pletiva zasypal krásnou kombinací, kdy se mohl do každé rány opřít, protože Paiva rozhodně nemohl jakkoliv counterovat. Můžeme mít výhrady k O’Malleyho stylu či provokacím směrem k Dominicku Cruzovi, ale rozhodně jde o nesmírně talentovaného bojovníka.

Je tedy jen otázka, kdy konečně přestane preferovat svou strategii lehkých soupeřů (k čemuž se sám přiznal) a domluví se s UFC na soupeřích, kteří budou hodní jeho schopností. Naposledy to byl „Chito“ Marlon Vera a ten byl nad mladíkovy síly. Nicméně někoho z top 15 si už O’Malley zaslouží, protože jinak riskuje ztrátu respektu ze strany ostatních bojovníků. Že ho ale budou fanoušci milovat tak či tak jsme mohli při tomto zápase jasně slyšet. 

Vítěz – Sean O’Malley (TKO)

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články