Šílené ukončení zápasu. Rozhodčí by se měl stydět, vzkázali mu fanoušci.

Šílené ukončení zápasu. Rozhodčí by se měl stydět, vzkázali mu fanoušci. Zdroj: MMA Fighting | zdroj: Profimedia

Duel Cutelaba vs. Ankalaev předčasně ukončil rozhodčí a rozlítil nejen přítomné diváky. Obrovská chyba, píší fanoušci z celého světa.

Polotěžká váha ozdobí jakýkoliv turnaj. Bojovníci jsou velmi atletičtí, ale všichni zároveň disponují obrovskou knockoutovou silou. Proto je tato divize mnohými označována za tu nejatraktivnější napříč celou organizací. Ankalaev je ruský mistr v zápase i kombat sambu, Cutelaba ukončil 10 soupeřů za méně než minutu a půl. Všichni očekávali, že tento duel rozhodně nedojde až k bodovému rozhodnutí. 

Třaskavý duel začal ještě před oficiálním začátkem. Cutelaba při oznámení Brucem Bufferem naběhl do Ankalaeva, až je museli pořadatelé od sebe odtrhnout.

 

Zápas začal v postoji tvrdou přestřelkou, kterou ovládl Ankalaev. Trefil pár úderů a high kick, který Cutelabou otřásl, ten lehce zavrávoral a poté přišel další tvrdý hák. Cutelaba sice vrátil jeden úder, ale jakmile přišel protiútok ruského bojovníka, skočil mezi ně rozhodčí a duel ukončil. Cutelaba si pochopitelně stěžoval, ale s rozhodnutím sudích nic nezmůže a prohrává po osmatřiceti vteřinách na KO. Ankalaev má nyní sérii čtyř výher v řadě a tím vyrovnal šampiona Jona Jonese. 

 

“Jsem připravený na odvetu, kdykoliv a kdekoliv.” řekl ruský bojovník po zápase.

Cutelaba se snažil utkání vyhrotit ještě před jeho začátkem, a to možná ovlivnilo rozhodování rozhodčího, který utkání zastavil velmi brzy. Je možné, že atletická komise výsledek duelu změní na “no contest”, tedy bez výsledku. 

Zdroje:  Nova Sport

Nejnovější články