Takové monokly jste ještě neviděli. Joanna Jedrzejczyk ukázala, jak moc může MMA bolet

Takové monokly jste ještě neviděli. Joanna Jedrzejczyk ukázala, jak moc může MMA bolet zdroj: Profimedia

Rozmlácený obličej a modřiny po celém těle. Polská kráska po týdnu ukázala, co s ní Zhang udělala

Joanna Jedrzejczyk spolu se Zhang Weili minulý týden předvedly bezpochyby nejlepší zápas v historii ženského MMA a jeden z nejlepších zápasů vůbec. V neskutečně tvrdém a těsném zápase nakonec po pěti kolech obhájila svůj šampionský titul v muší váze Číňanka Zhang Weili.

Zhang byla sice po zápase hodně potlučená, ale to nebylo nic proti tomu, co se stalo Joanně. Tu byste po zápase jen stěží poznali. Na čele jí vyskočila obrovská boule přes celé čelo a nalomený nos a několik modřin na obličeji udělaly z polské bojovnice klingonského válečníka.

Týden po zápase se Joanna ukázala na Instagramu a sice už vypadá lépe, ale modřiny má pořád po celém obličeji. Sympatická Polka se ale z prohry ani ze zranění nezhroutila a na videu vypadá optimisticky:

„Ahoj lidi, dostala jsem se domů do Polska a jsem ráda, že jsem zpátky,“ řekla s úsměvem Joanna.

„Mám spoustu modřin na obličeji a na hrudi, otoky zmizely a cítím se fajn a půjdu spát. Nemůžu se dočkat, až budu se svou rodinou a přáteli, ale buďte opatrní. Buďte opatrní!“ nařídila bývalá šampionka svým fanouškům v těchto těžkých časech.

Po tak skvělém zápase, jaký obě bojovnice předvedly, se dá předpokládat, že se v oktagonu určitě ještě potkají a tak bude mít Joanna možnost vrátit Zhang pár monoklů.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články