Video: Připomeňte si, jak Calvin Kattar skvěle načasovaným loktem sestřelil bombardéra Stephense

Video: Připomeňte si, jak Calvin Kattar skvěle načasovaným loktem sestřelil bombardéra Stephense zdroj: Profimedia

Už tuto sobotu večer nás čeká slibná bitva rozjetého Kattara proti bývalému šampionovi Hollowayovi. Ideální čas připomenout si jedno z nejlepších KO ze sbírky "Bostonského ukončovatele".

Calvina Kattara (22-4) čeká v sobotu nejdůležitější zápas dosavadní kariéry, vyzve totiž bývalého šampiona Maxe Hollowaye. Pokud se mu podaří zvítězit, bude mít tedy dost pádný argument, aby dostal v blízké budoucnosti titulovou šanci, byť by se v pérové váze našli i další legitimní zájemci.

Bojovník s přezdívkou "Bostonský ukončovatel" se určitě bude snažit dostát své přezdívce, podobně jako v zápase s nebezpečným Jeremy Stephensem. Ten pro něj přitom nezačal vůbec dobře. "Lil Heaten" byl mnohem aktivnější a dařilo se mu především rozkopávat Kattarovu přední nohu. Ten sice udržoval "poker face", ale vůbec se mu nedařilo do zápasu dostat. Když už se osmělil k nějakému výpadu, Stephens většinou jeho rány bez problému pochytal do krytu. Čistě začal Kattar trefovat až před koncem úvodního kola, ale stálo to za to a KO viselo ve vzduchu.

Ve druhém kole se tempo vyrovnalo. Po chvíli ale jako by si Calvin řekl: 'Tak jo, už jsme si zablbli dost, ukončíme to,' a rozjel nádhernou dlouhou kombinaci rukama, během níž Stephense několikrát čistě trefil. Ten však znovu ukázal, že je z jiného těsta a pokračoval dál. Osudný se mu stal až jeho vlastní výpad, který mu Kattar do protipohybu skvěle zakontroval a sestřelil ho k zemi tvrdým loktem. "Walk off" KO z toho ale nebylo a Jeremy potřeboval na zemi ještě další tvrdý loket a pár potvrzujících ran. 

Na celý zápas se můžete podívat ve videu níže:

Opět se ukázalo, že Calvin v zápase zkrátka potřebuje čas na rozjezd. A právě to by mu mohlo vyhovovat v nadcházejícím souboji s Hollowayem, který je vypsán na pět kol. Nemůže však ani v nejmenším počítat s tím, že by jeho havajský sok v průběhu odešel fyzicky. Max totiž strávil v oktagonu pětadvacet minut v každém z posledních čtyř zápasů a dech mu zatím nikdy nedošel. Navíc už nejednou ukázal, že bradu má snad ze železa.

Nejnovější články