VIDEO: Stačilo 106 vteřin, aby Conor zničil Dustina. Připomeňte si jejich první souboj!

VIDEO: Stačilo 106 vteřin, aby Conor zničil Dustina. Připomeňte si jejich první souboj! V prvním zápase zvítězil s přehledem McGregor. | zdroj: Profimedia

Už za pár hodin se proti sobě McGregor a Poirier postaví znovu. Ideální čas připomenout si, jak vypadalo jejich první setkání v oktagonu.

Zápas v roce 2014 mezi McGregorem a Poirierem znamenal v kariéře irského bojovníka významný krok směrem ke hvězdám. Byl to jeho první zápas v Las Vegas a vítězstvím se posunul do TOP 10 pérové váhy. Navíc kamery zachytily jeho předzápasové psychologické hry, jimiž Poiriera dokonale rozebral. Ten tak do zápasu vstupoval zaslepený nenávistí. Zpětně to vidí jako chybu, ze které se ale poučil a do odvety zítra ráno prý půjde bez emocí.

McGregor ho na začátku souboje ještě gesty i slovně vybízel, aby útočil. Sám využíval efektivní kopy. Poirier sice také trefoval, ale Ir mu dával jasně najevo, že tohle stačit nebude. Po minutě a půl jím naopak on sám svým úderem pořádně otřásl. Poirier se sice snažil vzdorovat, ale o pár vteřin později si Conor sebevědomě doslova dokráčel pro finální kombinaci.

"Nejenom, že je knockoutuji, já si dokonce vyberu kolo,“ prohlásil hned po zápase do mikrofonu a dal si přezdívku „Mystic Mac“. Nepokrytě také nastínil své plány, že si dojde pro titul, který v té době držel José Aldo. K tomu ale nakonec potřeboval ještě další dvě výhry.

Dustin nesl porážku s nenáviděným sokem velmi těžce, dokázal se však doslova zvednout ze dna a své další soupeře zničil v prvních kolech. Postupem času se probojoval až k prozatimnímu titulu, na legitimního šampiona Khabiba Nurmagomedova ale ve sjednocující bitvě nestačil.

Bude mít odveta po 7 letech jiný průběh? Poirier garantuje, že se poučil a je teď mnohem chytřejším a zkušenějším bojovníkem. McGregor ale předvídá ještě rychlejší konec, prý mu bude stačit pouhých 60 vteřin. Bude mít Mystic Mac opět pravdu, anebo se dočkáme pořádné bitvy na víc kol? To se dozvíme už zítra ráno. Hlavní karta turnaje začíná ve 4 hodiny ráno, sledovat ji bude možné na kanále Premiere Sport, který naladíte například přes O2 TV.

Nejnovější články