Rapper 50 Cent urazil Covingtona, ten s ním chce zápas v boxu, používat prý bude jen jednu ruku

Rapper 50 Cent urazil Covingtona, ten s ním chce zápas v boxu, používat prý bude jen jednu ruku Usman - Covington, UFC 245 | zdroj: Profimedia

Nechvalně známý Colby Covington touží po odvetě s Usmanem, rád by ale také boxoval s 50 Centem, používal by prý jen jednu ruku.

Americký zápasník Colby Covington si často nevidí do pusy a svými výroky už naštval kdekoho. Není tedy divu, že jeho neúspěch v titulové bitvě proti Usmanovi potěšil mnoho lidí. Jedním z nich byl také slavný rapper 50 Cent, kterému se nelíbily především některé jeho výroky s rasistickým podtextem.

"Podívej se na to z té lepší strany, nebudeš říkat špatné věci nebo nic. Dalších 6 týdnů " napsal 50 Cent na svůj Instagram k níže uvedené fotce zkrvaveného Covingtona v reakci na jeho prohlášení, že po zápase půjde na návštěvu do Bílého domu. Sám Covington ale v rozhovoru s Arielem Helwanim prozradil, že rapper ho konfrontoval už v zákulisí.

"Rád bych tady v téhle show dneska rád navrhl, že udělám boxerský celebrity fight. Jednu ruku si zavážu za záda a budu bojovat s 50 Centem," přišel Covington se zajímavým nápadem. "Může si vybrat kterou, protože obě jsou smrtelné."

Za takový zápas by prý Colby dal ze svého milion dolarů americkým vojákům.

50 Cent měl v minulosti rozepře i s McGregorem či Rampagem Jacksonem, ani v jednom případě však nedošlo k fyzické konfrontaci. Pravděpodobně tedy i tato roztržka s Covingtonem skončí pouze u slov. 50 Cent je zainteresován v Bellatoru a nepřipadá tedy v úvahu, aby bojoval s bojovníkem konkurenční UFC.

Mnohem spíše se tedy v budoucnu dočkáme odvety epické bitvy s Usmanem, protože jejich první zápas patřil k tomu nejlepšímu, co jsme loni mohli v UFC vidět. Internetem sice kolovaly zprávy o tom, že Covington bojoval se zlomenou čelistí, za což si od mnohých vysloužil respekt, ale sám bojovník to v rozhovoru popřel. Po hořké prohře se ale stejně na několik týdnů odmlčel. Teď je však zpátky a prozradil, jak zápas vnímá on sám.

Podle něj Usman podváděl, což by mu prý mu až tak nevadilo, protože to čekal. Podle bodových rozhodčích byl stav po čtyřech kolech vyrovnaný 2:2, tudíž měl Colby stále šanci urvat body na svou stranu, kdyby minutu před koncem nepřišla stopka od ringového sudího.

Colby Covington Covington nesl ukončení hodně těžce | zdroj: Profimedia

"V pátém kole jsem mu zase nakopával zadek. Vyhrál jsem celý zápas a už se mi chystali připnout šampionský pás. Pak jsem uklouzl na banánové slupce a dostal jsem bití do zátylku a Marc Goddard na to kouká z blízka," zlobí se na zkušeného sudího Covington. "Co to děláš Marcu Goddarde, vyhrávám celý ten zápas, je to titulový fight a ty to stopneš, když zbývá jen minuta do konce?"

Jak jste zápas viděli vy? Jsou Covingtonovy námitky podle vás na místě anebo by měl porážku přijmout a soustředit svou pozornost na další zápasy?

Zdroje:  Youtube ESPN MMA

Nejnovější články