Rekordman v počtu porážek v řadě dostal další tvrdou lekci. Tvrdý kop na hlavu jej totálně vypnul

Rekordman v počtu porážek v řadě dostal další tvrdou lekci. Tvrdý kop na hlavu jej totálně vypnul zdroj: Profimedia

Lépe už to trefit nešlo. Rumunský bojovník MMA dostal tvrdý kop na hlavu a skácel se k zemi.

Před týdnem se v rumunském Bukurešti konala akce organizace Brave Combat Federation 35, která ukázala dobré souboje a obohatila svět MMA minimálně o jeden povedený knockout.

V zápase v bantamové divizi, se proti sobě postavili rumunští bojovníci Ioan Vranceanu a Mihai Laurentiu. Zatímco Laurentiu je mladý začínající bojovník, který do zápasu vstupoval s vyrovnanou bilancí dvou porážek a dvou vítězství, jeho soupeř Ioan Vranceanu byl už ostřílený veterán s celkem 25 zápasy.

Jenomže o nějaký hrozný mismatch se v tomto případě nejedná. Ioan Vranceau měl totiž před zápasem bilanci 8 výher a 17 proher a vezl se na nelichotivé vlně osmi porážek v řadě. A právě od Laurentia dostal další porážku do sbírky, i když tuhle si asi na výstavku nedá.

Zápas se dostal do druhého kola, kde proti sobě oba borci kroužili v otevřeném postoji, když znenadání Mihai Laurentiu kopl rychlý a tvrdý highkick ze zadní nohy na Vranceanovu hlavu. Trefil se přesně – holeň dopadla na čelist a Vranceanu, který pravděpodobně kop ani neviděl, ztratil vědomí dříve, než se skácel k zemi.

Laurentiu se ještě nad nebohým Vranceanem napřahoval k dalšímu úderu, ale rozhodčí naštěstí včas zareagoval a nedovolil mu udělat ještě větší škodu.

Mihau Laurentiu si tak připsal svoji třetí výhru a Ioran Vranceanu svoji 18. prohru v kariéře, devátou v řadě. I jemu ale patří respekt, protože i přes velkou sérii porážek se nevzdal svého snu a bojuje dál. Možná je ale načase pověsit MMA rukavice na hřebík dříve, než to na něm zanechá trvalé následky.

Jedno moudré rčení říká, že v zápase se neprohrává. Buďto vyhraješ, nebo se poučíš. Ale v tomto případě se dá říct, že Ioan Vranceanu je poučený až až a možná by se měl poohlédnout po nějakém bezpečnějším hobby, protože tenhle koníček mu zřejmě nesvědčí.

Zdroje:  Sherdog , mmafighting.com

Nejnovější články