Youtuber Jeff Chan měl první zápas v ONE Championship a neudělal ostudu

Youtuber Jeff Chan měl první zápas v ONE Championship a neudělal ostudu Jeff Chan kope highkick na Radeema Rahmana | zdroj: Profimedia

Kanadský youtuber a MMA bojovník Jeff Chan ukázal, že to co učí, opravdu ovládá. Podívejte se na jeho zápas.

Jeff Chan je 28 letý MMA bojovník z Kanady, který už 4 roky na svém YouTube kanále MMAShredded ukazuje a učí ty nejlepší techniky MMA, stejně jako jejich reálné využití v boji.

Mladý youtuber ale není jenom teoretik. Původně začal s BJJ, ale později se přeorientoval spíše na Muay Thai, kde si odbojoval několik zápasů. Nakonec se ale dal na cestu MMA, kde mu jeho základ v BJJ přišel vhod. Dnes je držitelem hnědého pásu a v MMA má za sebou 4 výhry v profesionálním MMA a 1 porážku.

Nejen svými youtube videi, ale i svými schopnostmi zaujal Jeff Chan prestižní organizaci ONE Championship, se kterou podepsal profesionální smlovu. Jeff „Jackie“ Chan se kvůli své MMA kariéře dokonce přestěhoval do kanadského Montrealu, aby mohl trénovat v jednom z nejlepších MMA gymů na světě, Tristar Gymu, pod vedením Firase Zahabiho.

Svůj debut si Jeff Chan v ONE Championship odbyl včera na akci „King of the Jungle“. Tento turnaj se odehrál v Singapuru a byl zajímavý taky tím, že byl kvůli riziku koronaviru veřejnosti nepřístupný a v hledišti tak nebyli žádní diváci. Zápas se odehrál v bantamové váze a soupeřem byl Chanovi první profesionální bojovník ze Singapuru, Radeem Rahman.

V zápase Jeff Chan ukázal, že to co ve svých videích ukazuje, skutečně ovládá. V podstatě celý zápas s přehledem kontroloval, v postoji nakládal svému soupeři tvrdé lowkicky i přesné údery a když jej dostal na zem, taky mu taky nic nedaroval. Ve druhém kole zkusil soupeř na Jeffa takedown, ale Jeff to ubránil a skončil na soupeři. Následně mu vzal záda a zápas ukončil na škrcení (RNC).

Na celý zápas se můžete podívat tady:

Zdroje:  onefc.com

Nejnovější články