Karlos Vémola opouští XFN a míří ke konkurenci v Oktagonu

Karlos Vémola opouští XFN a míří ke konkurenci v Oktagonu zdroj: Profimedia

Jeden z nejvýznamnějších a nejvýraznější bojovníků české scény MMA mění soutěže.

Z XFN přechází ke konkurenčnímu Oktagonu vedenému Ondřejem Novotným. Vémola údajně nebyl spokojený s budoucností XFN a se soupeři které mu nabízeli.

S informací přišel deník iSport.cz, kterému Vémola řekl: "S XFN už jsme neviděli nějakou společnou budoucnost. XFN mělo pocit, že je ‚převémolováno‘, že chtějí budovat nějaké nové talenty. A pro mě že má být budoucnost porazit starého dědka v Brně a někoho, koho už jsem porazil." 

Přechodem ukončil smlouvu s XFN která měla trvat až do roku 2023. Vedení soutěže v čele Petrem Karešem se domnívá, že je tento krok nelegální a hodlají do celé věci zapojit právníky. Pro fanoušky MMA ale vzniká veliká naděje na česko-slovenský souboj s bývalým šampionem slavné soutěže Bellator Attilou Véghem, což si Karlos dlouho přeje.

Tím ovšem padá plánovaný souboj s Martinem Šolcem v Brně a nejspíš nedojde ani na fanoušky a Vémolou očekávaný souboj s Patrikem Kinclem, i když XFN ztratilo a Oktagon tímto přestupem získal, rozhodně se nedá říct, že by atraktivita prvního jmenovaného rapidně klesla, jakkoliv je to pro něj nepříjemné.

Zdroje:  http://isport.blesk.cz/

Nejnovější články