Boráros skončil v krvi už po padesáti vteřinách, vítězství slaví Kaik Brito

Boráros skončil v krvi už po padesáti vteřinách, vítězství slaví Kaik Brito zdroj: Profimedia

Slovensko-brazilská dvojce nám ukázala velice rychlý a hlavně krvavý souboj.

Welterová váha. Slovák Gábor Boráros je pro české fanoušky velice známý. V organizaci OKTAGON MMA působí už od jejího turnaje číslo jedna, který se uskutečnil v roce 2016. Od té doby předváděl velice agresivní výkony a několik svých soupeřů skvěle vypnul. Před rokem sice podlehl po KO šampiónovy Davidu Kozmovi, ale letos v červnu si spravil chuť když už v prvním kole utloukl našeho Jana Janku.

Kaik Brito byl dnes druhým Brazilcem na hlavní kartě. Před dnešním soubojem neměl rozhodně tolik zkušeností jako jeho soupeř, ale velice podobný styl. Moc rád své soupeře ukončuje v postoji. Za svojí téměř čtyřletou kariéru navíc do teď zaznamenal pouhé dvě prohry. Ta druhá přišla v jeho posledním zápase kdy ve třetím kole zvítězil pomocí TKO nad Mateuszem Rebeckim.

Boráros nastoupil i díky elektrizující atmosféře do oktagonu i do samotné duelu hodně nahecovaný. To ho ale stálo nepozornost a rychle inkasoval dvě kolena a hlavně to druhé, skočené, mu těžce otevřelo ránu na čele, ze které se proudem začala řinout krev. To Borárose naprosto oslepilo, pouze zůstal sedět u pletiva a zmateně se rozhlížel po svém soupeři. Když tohle uviděl rozhodčí, okamžitě mezi oba dva borce naskočil a souboj po pouhých padesáti vteřinách ukončil. Záběry zakrváceného Borárose, a jeho hluboké rány, byly opravdu nepříjemné. Také nečekal ani na vyhlášení a kvůli ošetření okamžitě opustil klec.

Vítěz - 1. kolo TKO - Kaik Brito

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA , tisková zpráva

Nejnovější články