Další problémy české organizace, XFN opouští také Machaev

Další problémy české organizace, XFN opouští také Machaev zdroj: Profimedia

Další ztráta pro XFN, které odchází jedna hvězda za druhou.

Na instagramu oznámil odchod další bojovník Mochamed Machaev a soutěži začínají docházet lákadla v podobě divácky populárních bojovníků.

Oznamení Machaeva bylo strohé, ale dost konkrétní: "Ahoj lidi. Rád bych tímto poděkoval všem, kteří mě přišli do ČR podpořit. Před dvěma týdnu jsem dostal nabídku na záskok (short notice) v K1, kterou jsem přijal. V zákulisí tohoto zápasu však byla spousta problémů s XFN ohledně podmínek. Rozhodl jsem se tedy oznámit, že tohle byl můj poslední zápas v této organizaci,“. Jeho slova korespondují s důvody předchozích odchazivších zápasníku jako je Vémola, Dvořák nebo Ondruš.  

Reakce soutěže na sebe nenechala dlouho čekat. “Včera večer vyšlo oznámení, že Mochamed Machaev v XFN končí. Ano, tuto informaci mohu potvrdit. Jeho smlouva byla uzavřena na dobu 2 let, ve které měl absolvovat 5 zápasů. Zápasem na Legendách byl tento zápasový cíl naplněn. Neshody s jeho týmem jsou pravdivé. Machaev nedoložil a ani nechtěl pomoci s daňovým plněním za rok 2018, které mu nařizovala smlouva a nové podmínky pro další smlouvu nejsou pro ani jednu stranu akceptovatelné. Tudíž se naše spolupráce ukončuje. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí takového zápasníka a přejeme mu hodně úspěchů v dalších organizacích,” napsala na svůj facebookový profil Matchmakerka XFN Alena Holá.

Kam se vydá Machaev dál zatím není jisté, ale je téměř jasné, že dlouho bez smlouvy tento talentovaný fighter nebude, ať po něm sáhne konkurenční soutěž Oktagon nebo nějaká ze zahraničních soutěží. 

Zdroje:  Facebook , Instagram

Nejnovější články