Další rána pro českou organizaci, XFN zrušila červnový galavečer v O2 areně

Další rána pro českou organizaci, XFN zrušila červnový galavečer v O2 areně zdroj: Profimedia

XFN na poslední chvíli alespoň částečně zabránila obří ostudě a chystaný galavečer MMA zrušila.

Vše se mělo konat 7. června v O2 Areně. Hlavním tahákem měl být duel mezi Makhmudem Muradovem a Patrikem Kinclem. Mach ale nedostal zaplaceno a podepsal konkurenční organizaci OKTAGON (článek). Kincl už se také poohlíží jinde (článek). XFN však v promu na (v tu dobu neexistující) zápas pokračovala a koledovala si o veliký problém. Například promotér konkurence Ondřej Novotný zvažoval i podání žaloby za podvod, o čemž jsme vás informovali v jiném našem článku.

XFN v čele s Petrem Karešem, pár dnů před vypuknutím, galavečer oficiálně zrušili. „Akce bude zrušena. V současné chvíli probíhají jednání, abychom fanouškům prostřednictvím společnosti Ticketportal vrátili vstupné,“ řekl Kareš webu Sport.cz.

Tvrdí však také, že je celá situace o dost víc složitější, než na první pohled vypadá. „Jediný, kdo může galavečer v O2 aréně vyhlásit jako zrušený, je jednatel BEST RATING pan Draslar, který ale podle svého tvrzení na funkci rezignoval a jednatelem také není. Firma je tedy bez jednatele a můj společník Jan Brčák odmítá dohodu s jednatelem novým. Nejdříve je nutné, aby současná smlouva byla bez dalšího prodlení ukončena a nehrozilo to, že vrátíme vstupenky a druhá strana nás bude žalovat, že akci organizovat ve skutečnosti nechtěla.“

Více informací zatím bohužel není, a tudíž není jisté, kam až se celá situace vyvine. Jisté je jen to, že se na veřejnost rojí čím dál tím víc bývalých aktérů XFN a všichni do jednoho mluví o dluzích organizace k jejich osobám. To, že XFN momentálně nefungují ani webové stránky celou situaci rozhodně neuklidňuje.

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články