Doufám, že mi toho Růžičku nezavřou a budeme mít zápas, strachuje se Sivák

Doufám, že mi toho Růžičku nezavřou a budeme mít zápas, strachuje se Sivák Vašek Sivák | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

Václav Sivák jen těžko hledá pochopení pro incident, kterého se dopustil Tadeáš Růžička, nerad by ale přišel o vzájemný zápas.

O souboji mezi Sivákem a Růžičkou už se toho namluvilo hodně, oba zápasníci vzájemný duel pravidelně připomínají. Poslední zmínka padla v pořadu Fight Cast. „Je to teď takový můj vysněný souboj v České republice,” přiznal Sivák, který věří, že se vše podaří domluvit někdy v průběhu příštího roku.

Růžičkovy patálie ho ale evidentně příliš nezajímají. Během rozhovoru vyšlo najevo, že je Sivák zřejmě poslední v republice, kdo neví o incidentu, za který zástupci Spejbl Gymu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. „Moc jsem toho o tom nenačetl,” řekl s tím, že ani pořádně neví, co udělal. Když zjistil podrobnosti, nestačil se divit. „No tak to je přehnané,” reagoval na informaci, že Růžička knockoutoval blíže neznámého člověka na ulici a následně si natáčel, jak ho v bezvědomí fackuje.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený VACLAV SIVAK (@badsivak)

„Když jsem teď byl zraněný, tak jsem byl stranou těchto věcí,” vysvětlil, proč se k němu informace o incidentu ještě nedostaly. O kauzu by se údajně nezajímal, ani pokud by na ni narazil na internetu. Pro svého „kolegu” nicméně nemá pochopení. „Viděl jsem pár takových [videí], ale moc jsem tomu nevěřil, že by se tohle fakt stalo, že někoho venku vypnu a pak přijdu s mobilem a natočím si ho na zemi. To je fakt přestřelené. Podle mě nebyl v normálním stavu.”

I přes to všechno doufá, že se Růžička vyhne přísnému trestu, aby nepřišel o zápas. „Takže co s tím? Asi by ho někdo měl potrestat. Myslím si, že náš zápas nebude potrestání, oběma hodně přinese. Takže doufám, že mi toho Růžičku nezavřou a budeme mít zápas.”

Na celé kauze ho mrzí především fakt, že „Mawar” svým jednáním vrhá špatné světlo na profesionální bojovníky. „Každý říká, že bojovníci nemají moc velké IQ. A takhle se ukázal Růžička, což je velká škoda. Já Tadeáše nějakou dobu znám a myslím si, že není až zas tak hloupý, aby dělal takové věci. Ještě před třemi, čtyřmi lety to měl v hlavě uspořádané, byl to slušný kluk. Asi mu nějak přepnulo.”

Dále uvedl, že v sobě možná nosí velký vztek, jenž se vymkl jeho kontrole. „Podle mě je v něm nějaká zlost, ale nevím proč. Asi tím, že čekal, že vyhraje Glory, ne Clash of the Stars.” V této souvislosti se nechal slyšet, že by na bizarní zápas zřejmě nikdy nekývl. „Radši bych chtěl být profesionál. Raději ať to jde těžce. Clash of the Stars je lehká cesta, lehce vydělané prachy. Radši si chci zazápasit s někým pořádným.” Z tvrdých zápasů a vydřených výher má lepší pocit, jelikož ví, že si pak pozornost a peníze zaslouží.

Zatím se zdá, že zmíněný incident potenciálnímu zápasu mezi Sivákem a Růžičkou překážet nebude, organizace RFA totiž „Mawara” nehodlá nijak penalizovat. Naopak si pro něj připravila titulový zápas, k němuž dojde 11. listopadu. A pak se zřejmě otevře cesta k bitvě se Sivákem.

Zdroje:  Fight Cast

Nejnovější články