Karlos Vémola zrušil zápas s Rusem Ragozinem kvůli zranění

Karlos Vémola zrušil zápas s Rusem Ragozinem kvůli zranění zdroj: Profimedia

Česká scéna přichází o jeden z nejatraktivnějších zápasu roku z důvodu zranění.

Karlos Vémola bohužel příští týden neuskuteční své utkání na turnaji Russian Cagefighting Championship (RCC) v ruském Jekatěrinburgu. Tam se měl utkat s domácím borcem Mikhailem Ragozinem.

Podle vyjádření organizace OKTAGON, která českého fightera zastupuje na domácí scéně mohou za toto zrušení zdravotní problémy. “Karlos Vémola je zraněný a nemůže nastoupit 8.5. v Rusku na RCC. Ragozinovi se omlouváme, ale bohužel to k tomuhle sportu patří. Nabídli jsme zápas na Štvanici za našich finančních podmínek, který RCC odmítlo. Za OKTAGON se tenhle duel budeme snažit dotáhnout do konce. Fanouškům, která zakoupili PPV, budou peníže v nejbližsích dnech připsány zpět na účet,” vzkázala stručně organizace.

Vémola se později vyjádřil pro iSport.cz. „Nevím, co se přesně stalo. Dostal jsem knokaut a měl jsem asi i lehčí otřes mozku. Mám oteklý zátylek a celkově zadní část hlavy. Trenéři tvrdí, že to byl jen wrestling, při kterém jsem dostal suplex. Buď jsem tedy dopadl tak špatně na hlavu, nebo jsem dostal bombu. Nevím. Když jsem se probral, byl jsem úplně mimo, zbitej.“

Ondřej Novotný, který za Oktagonem stojí, si na Instagramu povzdychl: "Karlosovi jsem velmi dlouho a těžce vyjednaval konrakt s RCC na zápas s Ragozinem, který mohl vítěze posunout o mílové kroky v kariéře a možná i rozkopnout dveře do toho UFC či minimálně k titulu RCC.
Bohužel se zranil a navíc okolnosti velmi výrazně zkomplikovaly naše dalsi dobré vztahy s organizací". (redakčně upraveno)

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články