Kincl se rozhodl pokračovat v Oktagonu, v Edenu bude čelit Peňázovi

Kincl se rozhodl pokračovat v Oktagonu, v Edenu bude čelit Peňázovi Patrik Kincl | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Zůstane Patrik Kincl v Oktagonu, anebo zamíří zpět do KSW? To byla nejpalčivější otázka posledních měsíců na domácí MMA scéně. Teď je konečně jasno.

Když Patrik Kincl v březnu ubránil pás šampiona střední váhy před polským ranařem Wawrzyniakem, ihned se začalo řešit, kam povedou jeho další kroky. Smlouva v Oktagonu mu totiž vypršela a on se netajil tím, že ho láká i návrat do KSW, kde se mu předtím nepodařilo získat titul. 

Fanoušky napínal Patrik opravdu dlouho, až včera konečně přišla odpověď. Šampion zůstává v Oktagonu. „Hlavním důvodem, který nakonec převážil ve prospěch Oktagonu, byl výhled, jež nabízí. Tím myslím velké události, turnaj v Edenu a na frankfurtském fotbalovém stadionu a také i Tipsport Gamechanger,“ odůvodnil své rozhodnutí v rozhovoru pro isport.cz.

"Tuhle variantu jsme si všichni nejvíc přáli a jsem rád, že jsme se na ni všichni shodli ke spokojenosti všech stran," neskrýval radost promotér Ondřej Novotný, podle nějž je Kincl momentálně nejžádanějším bojovníkem ve váze do 84 kilogramů. Jednání se údajně protáhlo kvůli detailům dlouhodobé smlouvy.

Sama organizace oznámila podpis nové smlouvy prostřednictvím krátkého epického videa. To jasně ukázalo i na příští zastávku, jíž bude 8. června fotbalový stadion v Edenu. Soupeř není žádným překvapením, už dlouho se mluvilo o tom, že Kincla vyzve Matěj Peňáz, který zatím v Oktagonu nasbíral 9 vítězství. Čeká nás tedy nesmírně zajímavý sportovní souboj, který se bude promovat doslova sám bez zbytečného trashtalku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Další zatím oznámené zápasy turnaje Oktagon 58 vypadají následovně.

Karlos Vémola vs. Attila Végh

David Kozma vs. Ion Surdu

Leandro „Apollo“ Silva vs. AmiranGogoladze

Acoidan Duque vs. Magomed Machaev

Mateusz Legierski vs. Akonne Wanliss

Attila Korkmaz vs. Makwan Amirkhani 

David Zawada vs. Marek Mazúch

Deniz Ilbay vs. DenisTripšanský

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články