Ludovít Klein totálně vypnul svého brazilského soupeře

Ludovít Klein totálně vypnul svého brazilského soupeře zdroj: Profimedia

Klein ve třetím kole vystřelil kop na hlavu a Rodriguezovi nedal sebemenší šanci.

A teď pérová váha. Ludovít Klein je jednou z největších slovenských hvězd, ze šestnáctí zápasů prohrál pouze dvakrát a ukončuje jednoho soupeře za druhým. Dnes nastupoval nejspíš k poslednímu zápasu na domácí půdě. Další jeho štace bude dost možná UFC. Brazilec Joao Paulo Rodriguez je s čtyřiapadesáti odbojovanými duely absolutní veterán. Nemá problémy ukončit zápasy jak na zemi, tak v postoji a dnes poprvé zápasil mimo domácí zemi.

Opatrný začátek několikrát přerušily Kleinovy výpady, které našly svůj cíl. Brazilec mu sice zachytil high kick a dostal ho na zem, tam se ale nestalo vůbec nic a opět se bojovalo v postoji. Rodriguez se několikrát pokusil o supermana, ale míjel. Po hluché minutě začal Klein opět dominovat a zasypal svého soupeře tvrdými údery a způsobil mu několik krvavých šrámu. Víc už ale nestihl.

Ve druhém kole jsme mohli sledovat spíše taktickou bitvu, kdy si oba dva bojovníci vyměnili několik kopů. Klein mířil spíš na hlavu, Rodriguez na nohy. Více úderu a kopů rozdal asi Slovák, ale jednalo se o hodně vyrovnanou část.

Třetí kolo bylo ovšem jiné kafe. Nejdřív to sice vypadalo, že uvidíme to samé, co ve druhém a že se nikdo k ničemu nemá. Po pětačtyřiceti sekundách to ale přišlo jako blesk z čistého nebe. Klein vystřelil rychlý highkick na hlavu a Rodriguez spadl na zem tuhý jako prkno. Epické vypnutí Brazilce vyřídilo takovým způsobem, že ještě dlouho ležel nehybně na zemi a nedokázal dojít ani na vyhlášení vítěze.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články