Na české MMA scéně to vře, Vémola a Mikulášek si vyměnili ostrá slova

Na české MMA scéně to vře, Vémola a Mikulášek si vyměnili ostrá slova zdroj: Profimedia

Mezi dvěma bojovníky organizace Oktagon se strhla divoká slovní přestřelka, zápas z toho ale nejspíš nebude.

 

Karlos Vémola byl hostem pořadu MMA letem světem, který pravidelně na svých sociálních sítích vysílá promotér Ondřej Novotný. V jeho průběhu Terminátor například prozradil, jak aktuálně vypadá situace ohledně koronaviru v Anglii a že se kvůli uzavření tělocvičen nejspíš přesune zpátky do ČR, kde bude mít k tréninku lepší podmínky.

Největší rozruch ale vyvolala jeho odpověď na otázku, koho vidí jako vítěze v plánovaném zápase Milan Ďatelinka vs. Grzegorz Siwy. Zatímco většina ostatních bojovníku podle Vémoly považuje za favorita slovenského bojovníka, podle Vémoly to tak jasné není. I když uznal, že se Ďatelinka v poslední době znatelně zlepšil, zpochybnil zároveň kvalitu jeho posledního soupeře.

"Přecejenom zápasil s Babou Jagou, to ani není zápasník. To je frajer, kterej se párkrát porval někde na diskotéce a hraje si na zápasníka, rozumíš. To je konec tohleto. To není MMA zápasník, to je člověk, kterej má sledovanost a myslí si, že umí zápasit. To, co on se porval za celej život na diskotéce, to já jsem zažil asi za jeden víkend na dveřích v Londýně. A teď ho Ďatel porazí a všichni z toho dělají velký haló. To já neberu jako soupeře (...)"

Výrok samozřejmě neunikl ani samotnému Mikuláškovi, který ihned bez servítek reagoval.

"Můj škulavý (pozn. šilhavý) Karlos Terminátor Vemola. Kámo, ty opice. Mám respekt k tomu, co jakože dokázal za svoji karéru. No, s tím, že jak nejsem zápasník, máš pravdu, ale na těch dveřích dělám pořád, teda dokud nepřišla karanténa, nevím, kdo toho má víc za sebou v tomhle ohledu, ale nebudem si v tomhle ohledu měřit párky," napsal na Facebooku "Baba Jaga". "Ale zas si tolik nefandi, já se tě nebojím, nikdy jsem se tě nebál. Pamatuj, i ten amatér, jak říkáš, tě může posadit na tvoji prdel."

Později přidal ještě video vzkaz, kde v tričku Vémolova posledního přemožitele Attily Végha Karlose přímo vyzval. „Můj milý Kájo, tak co ti mám říct? I když jsem možná prošel jen diskotékovým výcvikem, pořád ty vajca mám větší. Co si o mně myslíš, to je tvůj názor. Já tě respektuju jako člověka a zápasníka. Něco jsi dokázal, ale trepeš ho*na moj, ale taková ho*na more. Sotva jsi se postavil ze země a hned chceš kopat do ostatních, tak není ti trapně? Mou, kdykoliv a kdekoliv. Tady jsem!“

K Vémolovi se odpověď dostala, a tak ještě reagoval. Nastínil však, že vzájemného souboje v oktagonu se nejspíš nedočkáme. "Tak koukám, že to frajer těžce neunesl. Já jen řekl, co si o něm myslím jako o zápasníkovi, že prostě nic neumí, on se hned rozbrečel na socíálních sítích a vypisoval o mých šikmých očích apod.. To opravdu zamrzí od frajera, kterej je skoro bez zubů a šišlá jak deb*l. Každopádně to sem nepatří, když někdo kritizuje třeba můj box tak se nad tím zamyslím a makám na tom. Frajer by si zasloužil pár facek, ale Ondřej Novotný má rozum a takový žrádlo by mi do klece nikdy nepředhodil."

Poslední slovo ve slovní přestřelce měl ale opět Mikulášek, který Karlose vybídl, ať s ním buďto zápasí anebo se do něj nenaváží. "Možná jsem šišlavej zápasník, ale nezapomeň, to ty si musíš na takových zvedat PR... Takže buď drž hubu a nech člověka bejt (...) anebo si pojď dát do držky. Mě nevadí, že bych prohrál a že bych byl pro tebe jídlo, aspoň by se ti hlava zlepšila po tom brutálním KO," napsal Baba Jaga na svém Instagramu. "Dokázal si toho víc než dost, popularita, vyprodané haly, výplaty... Díky tobě můžou kluci, co trénují jen u dveří, zápasit. Takhle bych tenhle spor Davida a Goliáše ukončil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Myslím že nikomu neuniklo Naše dětinské poštuchovaní s našim nejlepším českým zapasnikem (ne nemyslím denisu procházku ten je opravdu nejlepší česky mma zápasník ) ale ten druhej co dokáže koukat na několik světových stran ‍♂️no možná jsem šišlavej disko zápasník ale nezapomeň to ty si musíš na takových zvedat PR ....kralito moj takže buď drz hubu a nech člověka bejt !!! Přece jsem jen hovno které nic neumí teda krom toho ze umím základní boxerskou kombinaci přední zadní. A nebo si pojď dat do drzky mě nevadí ze bych prohrál a ze bych byl pro tebe jídlo aspoň by se ti hlava zlepšila po tom brutálním k.o (no hejt ) dokázal jsi toho víc než dost popularita vyprodané haly výplaty a ...díky tobě můžou kluci co trenuji jen u dveří .......zapasit takhle bych to ukončil téhle spor Davida a goliase #imbabayaga#stayhumbla#

Příspěvek sdílený Vasek Baba Jaga Mikulasek (@vasekmiku),Bře 27, 2020 v 1:22 PDT

V nejbližší době se vzájemný zápas zřejmě neodehraje, do budoucna však úplně vyloučený rozhodně není, obzvlášť, pokud bude z obou stran pokračovat vzájemná nevraživost.  

Zdroje:  Facebook , Instagram , MMA letem světem

Nejnovější články