Na Oktagonu 12 se představí bývalý UFC bojovník da Silva

Na Oktagonu 12 se představí bývalý UFC bojovník da Silva zdroj: Profimedia

Oktagon MMA získala na turnaj OKTAGON 12 bojovníka se zkušenostmi z UFC.

„Tak jo, jsem pyšný jak prase!!!,“ napsal na svůj Instagram promotér a komentátor Ondřej Novotný. Podařilo se mu totiž domluvit velice zajímavý zápas na bratislavský OKTAGON 12, který se uskuteční 8. června. Český zápasník Jan „Jay Jay“ Gottvald, bývalý šampion německé organizace GMC, se utká s Brazilcem Henriquem da Silvou, přezdívaným Frankenstein.

Silva svoji kariéru zahájil deseti výhrami v řadě, což mu zařídilo vstupenku do UFC, kde prošel šesti zápasy, z nichž vyhrál dva. Po čtyřech prohrách se ale jeho cesta s UFC rozešla a vrátil se zpět do Brazílie. Díky svému atraktivnímu stylu si ho ale pozval šéf UFC Dana White do své show Dana White’s Tuesday Night Contender. Tam prohrál s Johnny Walkerem. To není pro da Silvu žádná ostuda, Walker je aktuálně vycházející hvězda polotěžké váhy a vzhledem k tomu, že všechny tři zápasy vyhrál rychlým a brutálním KO, da Silvova prohra na body mu slouží ke cti.

Kromě tohoto zápasu v polotěžké váze se můžete těšit také na Atillu Végha, Piráta Kristofiče nebo Makhmuda Muradova. Lístky se dají zakoupit na slovenském Ticketportalu či přes web Oktagon MMA a zápas bude pravděpodobně vysílat O2 TV.

Zdroje:  Vlastní , Ondřej Novotný Instagram

Nejnovější články