Night Of Warriors XV: Česká noc na nabitém turnaji

Night Of Warriors XV: Česká noc na nabitém turnaji zdroj: Profimedia

Tak to byla jízda! Nabitá fightcard liberécké akce Night Of Warriors XV splnila očekávání a nabídla nádherné a dramatické zápasy.

Karlos Vémola vs. Prince Aounallah

Zápas sice neskončil Vémolou slibovaným TKO v prvním kole, o jeho vítězství rozhodly až body, to je zároveň jediné, co se dá najít pozitivního na výkonu Prince Aounallaha. Kromě výdrže Francouz proti českému bojovníkovi nepředvedl zhola nic a dostal pěkně naloženo. Tři kola se stejným průběhem, defenziva Aounallaha v postoji, rychlý takedown Vémoly a už jen pěsti a lokty dopadající na nebohého francouzského zápasníka.

Nejvíc tak Karlosovi asi utkví v paměti chování jednoho z členů realizačního týmu Aounallaha. „Nesportovní chování od fanoušků se dá vydržet, ale od trenéra soupeře, to nemám rád. Před zápasem mi strčil kameru s bleskem do ksichtu a zařval - ty prohraješ. Tohle není respekt k soupeři. Tohle může dělat ožralý fanoušek, ne ale střízlivý trenér soupeře," byl Vémola i přes vítězství po zápase vytočený.

David Dvořák vs. Igor Goncharov

Minimálně česká a dost možná i evropská jednička muší váhy David Dvořák do zápasu proti Goncharovi vlétnul jako uragán a moc šancí mu nedal. Ukrajinec na jeho atraktivní ofenzivní styl recept nenašel a ač se mu povedlo pár dobrých kontrů, skončil na zemi s Dvořákem na zádech. Pak už nasledoval krátký proces zakončený TKO a po třech minutách bylo hotovo. Fantastická série Davida Dvořáka už činí 12 výher v řadě.

Makmud Muradov vs. Tato Primera

První titulový zápas o evropský pás WASO ve střední váze nabídl hned tři vlajky. Španělskou, která patřila Titu Primerovi a pak uzbeckou a českou, pod těmi nastoupil do klece Makmud Muradov. Československá MMA superstar Muradov nastoupil zhurta a absolutně nechtěl dovolit podsaditému Primerovi souboj na zemi. Aktivní přístup uzbecko-českého zápasníka přinesl ovoce brutálním zvedákem na bradu už po dvou minutách zápasu, který znamenal KO. Muradov tak po deváté v řadě slavil vítězství okořeněné evropským titulem.

Viktor Pešta vs. Ivan Vitasovič

Viktor Pešta se v kleci představil poprvé od těžké porážky s Alexandrem Emelianenkem i se spraveným zlomeným nosem. Proti němu nastoupil trochu podceňovaný Chorvat Ivan Vitasovič, který hned vzápětí ukázal, že by se s ním mělo počítat. Celý zápas probíhal velice urputně jak v postoji, tak na zemi a ani jeden si nic nedarovali zadarmo, dokonce to i chvílemi vypadalo, že ma Vitasovič navrch.

Pešta těžce oddechoval a už se zdálo, že zápas rozhodnou body. Leč zdání klame a Pešta se minutu a půl před koncem dostal Vitasovičovi na záda a rear naked chokem zápas ukončil. Světový pás WASO v těžké váze si Pešta těžce vybojoval a i několik minut po zápase bylo vidět, že oba dva borci do toho dali opravdu všechno.  

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články