Night Of Warriors XV nabídne Peštu, Muradova i Vémolu

Night Of Warriors XV nabídne Peštu, Muradova i Vémolu zdroj: Profimedia

Už zítra proběhne v Liberci již patnáctý ročník Night of Warriors, což je mix boxu, K1 a především MMA. Čekají nás dva titulové zápasy, včetně Karlose Vémoly a mnoho dalšího. Pojďme si shrnout to nejdůležítější.

Makhmud Muradov vs. Tato Primera

Makhmud Muradov (19-6) se může pyšnit sérií 8 vítězství v řadě. Poslední oslavil 16. března na XFN v Brně, po poslední prohře musíme pátrat až v roce 2016, kdy kvůli zranění musel vzdát zápas proti Davidu Ramirezovi. V tomto titulovém zápase střední váhy mu bude soupeřem Španěl Tato Primera (7-6), pro české fanoušky může být známý souboji s Václavem Přibylem nebo Miroslavem Brožem. Muradov do tohoto zápasu nastoupí jako veliký favorit.

 
Viktot Pešta vs. Ivan Vitasovič

Ve druhém titulovém zápase zítřejšího večera, tentokrát těžké váhy, se nám představí jeden ze dvou českých českých účastníků UFC a tím není nikdo jiný, než Viktor Pešta (13-5). V UFC bohužel z pěti zápasů v této soutěži čtyři prohrál, nicméně získal velice cenné zkušenosti, které předvádí zpátky v Evropě, z posledních čtyř zápasu prohrál pouze s Alexandrem Emilianenkem. Jako soupeř se proti němu postaví Chorvat Ivan Vitasovič (6-3), který rozhodně nic neponechá náhodě, už jen kvůli tomu, že je na vlně 4 vítězství v řadě. Pešta přesto zůstává favoritem. 

David Dvořák vs. Igor Goncharov

Náš nejlepší a jeden z nejlepších evropských bojovníků na poli muší váhy David Dvořák (15-3) s neskutečnou fazónou 11 výher v řadě. Proti němu nastoupí Ukrajinec Igor Goncharov (3-3). Dvořák bude jasným favoritem, ale soupeři z východu jsou vždy nevyzpytatelní.

Karlos Vémola vs. Prince Aounallah

Main fight celého večera bude dlouho domlouvaný a několikrát zrušený zápas. V něm se předstáví druhý z českých účastníků UFC a asi nejznámnější český zápasník Karlos Vémola (25-5). Ten má skvělou šnůru 9 výher v řadě, ale je často napadán za výběr svých protivníků. V kleci se s ním představí francouzský bijec Prince Aounallah (14-9), který je v kolísavě formě, kdy poslední dobu střídá prohry s vítězstvími. Nic na tom nemění to, že Francouz už smetl dva naše borce, na což reagoval právě Vémola slovy: “Už mě nebaví, jak si sem jezdí nějakej francouzskej princ mlátit, český kluky,” čímž spustil kola osudu, která se dotočila až do Liberce. Karlos by měl nastoupit jako favorit, ale podle mnohých expertů, by tohle mohla být pořádná prověrka. 

Tolik k nejzajímavějším zápasům na Night Of Warriors XV. Pokud nebudete mít cestu do Liberce nebo už neseženete lístky, můžete zápas sledovat na O2 TV Sport od 18 hodin.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články