Oktagon navázal exkluzivní spolupráci se španělskou SCC, bude vysílat jejich turnaje a dočkáme se i "výměny" bojovníků

Oktagon navázal exkluzivní spolupráci se španělskou SCC, bude vysílat jejich turnaje a dočkáme se i "výměny" bojovníků SoubojSouboje ve španělské SCC | zdroj: Profimedia

Největší česko-slovenská MMA organizace hlásí novinku, od listopadu začne na platformě oktagon.tv exkluzivně vysílat turnaje největší španělské organizace SCC.

Domácí organizace OKTAGON MMA navázala spolupráci s SSC (Strikers Cage Championship), na portálu oktagon.tv nyní poběží všechny přímé přenosy všech turnajů. Domluva je prozatím na rok. Pro největší největší španělskou MMA organizaci to znamená možnost obrovskou expanze do světa.

“Začínáme psát novou kapitolu naší organizace. Španělští fanoušci budou moci sledovat to nejlepší z tamní scény z pohodlí domova, a to na naší platformě. Vnímáme to jako velký krok směrem na zahraniční trhy a zároveň jako jasný signál pro svět, že OKTAGON se skutečně stává světovou organizací,” řekl k tomu spolumajitel organizace Pavol Neruda.

Platforma OKTAGON.TV je již nyní kromě češtiny dostupná v angličtině, němčině, francouzštině, němčině, ale brzy bude přeložena také do španělštiny a portugalštiny, aby fanoušci SCC měli co nejsnazší přístup k turnajům. Pro Oktagon to navíc představuje příležitost pro velkou expanzi.

“Španělsko a Portugalsko představují trh o velikosti šedesáti milionů lidí. Tento obsah může být zároveň atraktivní i pro ostatní španělsky hovořící krajiny střední a jižní Ameriky,” dodává Neruda.

Obě organizace budou od nynějška navíc spolupracovat i na sestavování některých zápasů, tím pádem se někteří bojovníci Oktagonu budou moci ukázat ve Španělsku a jiní bojovníci zamíří k nám. Už teď tu prakticky zdomácněl Tato Primera a brzy zřejmě budou následovat další.

První přímý přenos z produkce SCC bude vysílán už 13. listopadu. A nutno uznat, že se oktagon.tv začíná pěkně plnit zajímavými turnaji. Už tuto sobotu bude k vidění DFN 5 (thajský box), příští týden zase Titan Fight Night z Bratislavy. Běžela zde také akce Heroes Gate či Muay Thai Evening. Cena přenosů většinou startuje na 129 Kč.

Zdroje:  tisková zpráva - Oktagon MMA

Nejnovější články